Potopna črpalka za gnojevko ZJQ

Potopna črpalka za gnojevko ZJQ

Potopna črpalka za gnojevko ZJQ s koaksialnim motorjem in vodno črpalko ter potopljena v medij za delo.

Podrobnosti o izdelku

Kupite prilagojeno potopno črpalko za gnojevko ZJQ, izdelano na Kitajskem pri Depump

Predstavitev potopne črpalke za gnojevko ZJQ

Ali ste kot vodja metalurgije, rudnika, železarne, termoelektrarne ali drugih podjetij težave s čiščenjem in transportom gnojevke? Če ste, boste po branju tega članka zagotovo našli način za rešitev težave.

Zavezani smo k temu, da potrošnikom ponudimo enostavne, časovno in denarno varčne storitve nakupa na enem mestu za potopno črpalko za gnojevko ZJQ, natančne procesne naprave, napredno opremo za brizganje, linijo za sestavljanje opreme, laboratorije in razvoj programske opreme so naša prepoznavna značilnost. .
Nahajajo se znotraj nacionalnih civiliziranih mest, obiskovalci so zelo lahki, edinstvene geografske in gospodarske situacije. Prizadevamo si za "človeško usmerjeno, natančno proizvodnjo, možgansko nevihto, konstruiranje briljantne" organizacije. hilosofijo. Strogo vodenje vrhunske kakovosti, fantastične storitve, razumni stroški v Mjanmaru so naše stališče na podlagi konkurence. Če je ključnega pomena, dobrodošli, da stopite v stik z nami preko naše spletne strani ali telefonskega posvetovanja, z veseljem vam bomo ustregli.

Čiščenje in transport tekočine za gnojevko metalurgije, rudnika, železarne in jeklarne, termoelektrarne in drugih podjetij so predvsem aplikacije za potopne črpalke za gnojevko z mešalnikom. Tekočina, ki jo potopna črpalka za gnojevko prenaša, je peščenjak, premog, jalovina in drugi trdni delci, kar pomeni, da črpalka za gnojevko tipa SS zlahka obvlada različne situacije.

Depumpova potopna črpalka za gnojevko z mešalnikom je vedno najboljša izbira, za to obstaja več razlogov.


ZJQ Submersible Slurry Pump


• Napredna struktura omogoča, da ustreza vsem različnim okoliščinam.

• Širok pretočni kanal poveča pretočno zmogljivost črpalke.

• Močna zmogljivost praznjenja naredi naš izdelek boljši od izdelkov drugih podjetij

• Vsebnost kroma je višja od 27 %, kar pomeni daljši servisni čas.


ZJQ Submersible Slurry Pump


Značilnosti potopne črpalke za gnojevko ZJQ

V primerjavi z običajno črpalko za gnojevko imajo izdelki serije naslednje značilnosti

• Ni omejeno s sesalnim dvigom, učinkovitost sesanja žlindre je visoka, poglabljanje dna je temeljitejše.
• Pomožne vakuumske črpalke ni treba opremiti, naložba pa je cenejša.
• Pomožne mešalne naprave ni potrebno opremiti, delovanje pa je enostavnejše.
• Ko je motor vstavljen pod vodo, ni potrebno zgraditi zapletene naprave za zaščito in pritrditev tal, kar je preprosto in priročno.
• Mešanje je neposredno v stiku s površino nanosa, globina pa je nadzorovana skozi potopljeno globino, zato je nadzor koncentracije bolj svoboden.
• Oprema je za delo neposredno vstavljena v vodo, ni hrupa in tresljajev, mesto je bolj urejeno.


ZJQ Submersible Slurry Pump


Popolnoma lahko zaupate našim izdelkom, ki vam lahko prinesejo več dobička za vaše podjetje. Depump je vedno vaša najboljša izbira.


Če kakršno koli povpraševanje dobrodošlo, nam ga pošljete.


ZJQ Submersible Slurry PumpVroče oznake: Potopna črpalka za gnojevko ZJQ, Proizvajalci, Dobavitelji, Veleprodaja, Nakup, Tovarna, Po meri, Na zalogi, V razsutem stanju, Blagovne znamke, Kitajska, Izdelano na Kitajskem, Dobava, Poceni, Popust, Nizka cena, Kupi popust, Cena, Cenik, Ponudba, Najnovejše , Kakovost, napredna, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki