Vertikalna potopna črpalka za gnojevko

Vertikalna potopna črpalka za gnojevko

Vertikalna potopna črpalka za gnojevko. Potopne črpalke za gnojevko se lahko široko uporabljajo v rudarstvu, elektroenergetiki, metalurgiji, premogu, varstvu okolja in drugih industrijah za transport abrazivne gnojevke, ki vsebuje trdne delce.

Podrobnosti o izdelku

Kitajski proizvajalci in dobavitelji visokokakovostnih vertikalnih potopnih črpalk za gnojevko

"Na podlagi domačega trga in razširitve poslovanja v tujini" je naša strategija izboljšanja za navpične potopne črpalke za gnojevko vrhunskih dobaviteljev. Pozdravljamo stranke, združenja podjetij in prijatelje iz vseh delov sveta, da nas obiščejo in iščejo sodelovanje v obojestransko korist. Najboljši dobavitelji Kitajska potopna črpalka za gnojevko, potopna črpalka, na prvo mesto postavljamo kakovost izdelkov in koristi strank. Naši izkušeni prodajalci zagotavljajo hitro in učinkovito storitev. Skupina za nadzor kakovosti poskrbi za najboljšo kakovost. Verjamemo, da kakovost izhaja iz podrobnosti. Če imate povpraševanje, nam dovolite, da sodelujemo, da dosežemo uspeh.

1. Kaj je navpična potopna črpalka za gnojevko?


Potopne črpalke za gnojevko se lahko široko uporabljajo v rudarstvu, elektroenergetiki, metalurgiji, premogovništvu, varstvu okolja in drugih industrijah za transport abrazivne gnojevke, ki vsebuje trdne delce. Kot so transport gnojevke rude v metalurškem koncentratorju, hidravlično odstranjevanje pepela v termoelektrarnah, premogovna gnojevka in transport težkih srednjih količin, rečno poglabljanje, izkopavanje rek itd. V kemični industriji se lahko prevažajo tudi nekatere korozivne gnojevke, ki vsebujejo kristale.

Približno 80 % obsega uporabe gnojevalnih črpalk se uporablja v koncentratorjih v rudarski industriji. Zaradi težkih delovnih pogojev primarne selekcije rude je življenjska doba črpalke za gnojevko na tem delu na splošno nizka. Seveda imajo različni minerali različno abrazivnost.


2. Kakšne so prednosti vertikalnih potopnih črpalk za gnojevko?
1. Prilagodljiva namestitev, med delovanjem ni treba namestiti fiksnih nosilcev in drugih pomožnih ukrepov;
2. Področje uporabe potopnih gnojevalnih črpalk je nenadomestljivo. Vertikalne črpalke za gnojevko imajo običajno največjo delovno globino 1,8 metra (do 9 metrov po naših stalnih raziskavah, vendar je delovanje nezanesljivo). Ko je ta globina presežena, je največja delovna globina 1,8 metra. Delovanje črpalke za gnojevko bo imelo določeno stopnjo nezanesljivosti in stopnja napak se bo znatno povečala, vendar je v skladu s trenutno tehnologijo tesnjenja največja delovna globina potopne črpalke za gnojevko 25 metrov pod tekočino;


Vertical Submersible Slurry Pump


3. Strukturne značilnosti potopne črpalke za gnojevko

1. Črpalka in motor sta koaksialna;
2. Črpalka in motor sta zatesnjena kot celota;
3. Iz strukture črpalke je nekakšna navpična črpalka.
Ravno zaradi navedenih lastnosti je cena potopnih gnojevalnih črpalk višja od cene navadnih gnojevalnih črpalk, saj so pogoji tesnjenja strožji, zato so stroški relativno visoki.


Vertical Submersible Slurry Pump


4. Previdnostni ukrepi pri uporabi potopne črpalke za gnojevko:

Pred začetkom se prepričajte, da so smeri, ki jih označujejo puščice na ohišju krmilne črpalke na gredi, skladne. Ko je črpalka popolnoma ločena, ko se začne poskušati vrteti, jo je treba zavrteti z gredjo črpalke, sicer lahko povzroči poškodbe delov.

Pred vožnjo je treba dodati embalažo, da se zagotovi dovod vode za tesnjenje brez jaška za tesnjenje. Pred vožnjo natočite gorivo. Dolijte gorivo na nivoju olja brez oznake olja in bodite pripravljeni na gorenje.

Ne sme biti popuščanja vseh fiksnih priključnih pogonov, vsi indikatorji in zaščitne naprave pa morajo biti občutljivi, natančni in zanesljivi.
Obrnjeno orodje mora biti prožno in brez nenormalnih pojavov.

Z roko pritisnite smer, gred se mora vrteti, sicer lahko prilagodite odmik rotorja.


Vertical Submersible Slurry Pump


Tehnični podatki vodoravne črpalke za gnojevko
Blagovna znamka
DEPUMP
Kraj izvora
Hebei, Kitajska
Konjska moč
10hp-800hp
Pritisk
0,5 bar-15 bar, visok tlak
Dolžina kabla
Kot zahtevo stranke
Napetost
380V/400V/415V/460V/1160V
Največja moč
15-600kw
Aplikacija
Rudarstvo/Marine/Pranje in čiščenje/itd
Vir energije
Električni
Struktura
Enostopenjska črpalka
Velikost vtičnice
1-18 palcev
teorija
Centrifugalna črpalka
Material
Visok Chrome
Barva
Po želji stranke


5. Kontaktni podatki

Če želite dobiti več informacij o črpalki ali potrebujete našo potopno črpalko za gnojevko, se obrnite na našega profesionalnega inženirja spodaj, zagotovili bomo najboljše rešitve ~!
Telefon/WA: +86 150 7520 7025
Elektronski naslov: Leo@deponpump.com


Vertical Submersible Slurry Pump


Vroče oznake: Vertikalna potopna črpalka za gnojevko, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, cena, cenik, ponudba, najnovejše , Kakovost, napredna, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki