Navpična črpalka za gnojenje

Navpična črpalka za gnojenje

Vertikalna črpalka za gnojnico serije MSP
Področje uporabe: vertikalna črpalka za gnojevko se pogosto uporablja v elektroenergetiki, metalurgiji, rudarstvu, premogu, gradbenih materialih, kemičnem in drugih industrijskih sektorjih. Uporablja se predvsem za prevoz abrazivne brozge, ki vsebuje trdne delce. Lahko ga potopite v bazen ali jamo za delo brez tesnila gredi ali vode tesnila gredi.

Podrobnosti o izdelku

Navpična črpalka za gnojenjePotopljeni črpalki za gnojnico MSP in MSPR sta navpični centrifugalni črpalki za gnojnico, ki sta potopljeni v tekočino brez tesnila gredi in vode za tesnjenje gredi in lahko normalno delujeta v pogojih nezadostnega sesanja.

Telo črpalke potopne črpalke za gnojnico MSP je izdelano iz obrabno odporne kovine, rotor pa iz kovinsko odpornih kovinskih ali gumijastih ali poliuretanskih materialov.

Deli potopljene črpalke za gnojnico tipa MSPR, potopljeni v tekočino, so obloženi z gumo. Primerno za prenašanje jedkih gnojnic.

Ta serija črpalk ima enotno ohišje črpalke, ima majhno težo, majhnost, priročno namestitev in vzdrževanje itd. Glede na nivo tekočine v rezervoarju za gnojevko lahko izberete pogonske gredi črpalke in sesalne cevi različnih dolžin; in sprejete so številne različice z več hitrostmi, tako da črpalka vedno deluje v dobrih delovnih pogojih, z dolgo življenjsko dobo in visoko obratovalno učinkovitostjo. , Lahko izpolnjuje številne vrste težkih transportnih pogojev.


Področje uporabe:
Potopljeni črpalki za gnojnico MSP in MSPR se uporabljata za prevoz abrazivne, grobozrnate gnojnice z visoko koncentracijo. Primerno za prenašanje jedkih gnojnic. Veliko se uporablja v metalurgiji, rudarstvu, premogu, električni energiji, gradbenih materialih, varstvu okolja in drugih oddelkih.

Material: Visoko kromova zlitina, odporen proti obrabi.Pomen modela MSP: na primer:
40PV-SP(R)
40 je premer praznjenja (mm)
PV - ležajni sklop
Sp - podaljšana serija gredi
R - gumijasta obloga
Vroče oznake: Navpična črpalka za rudarstvo gnojnice, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popusta, cena, cenik, ponudba, najnovejše , Kakovost, Napredno, Najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki