Navpična težka črpalka za gnojnico

Navpična težka črpalka za gnojnico

Navpične črpalke za gnojnico za težke obremenitve Črpalka za gnojnico Črpalka za pesek in gramoz Navpične črpalke za gnojnico

Podrobnosti o izdelku

Navpična težka črpalka za gnojnico

Strukturne značilnosti:
Potopna črpalka za gnojnico MSP je navpična centrifugalna črpalka za gnojnico, ki je potopljena v tekočino in se uporablja za prevoz abrazivnih, grobih delcev in gnojnice z visoko koncentracijo. Ne potrebuje nobenega tesnila gredi in vode za tesnjenje gredi in lahko deluje normalno v pogojih nezadostnega sesanja.

Pretočni deli črpalke MSP so izdelani iz kovine, odporne proti obrabi.

Deli črpalke MSPR, potopljeni v tekočino, so vsi obloženi z gumo, ki je primerna za transport abrazivne suspenzije brez robov in vogalov.

Glede na nivo tekočine v rezervoarju za gnojevko lahko izberemo pogonske gredi črpalke ali sesalne cevi različnih dolžin.

Uporaba več hitrosti in več različic omogoča, da črpalka deluje v najboljših pogojih, z dolgo življenjsko dobo in visoko delovno učinkovitostjo in lahko izpolnjuje številne vrste težkih transportnih pogojev.


Delovni pogoji:
Predvsem primeren za transport jedkih, grobih delcev in visoko koncentrirane žlindre. Veliko se uporablja v metalurgiji, rudarstvu, premogu, električni energiji, gradbenih materialih, varstvu okolja in drugih sektorjih.Tip strukturne vgradnje:
Črpalka MSP je navpična centrifugalna črpalka za gnojnico. Vhod črpalke je navpično navzdol, izhod pa navpično navzgor na drugi strani črpalke. Črpalka je v glavnem sestavljena iz spodnjega filtrirnega elementa, telesa črpalke, rotorja, gredi, zaščitne plošče, nosilca in drugih delov. Zgornji del črpalke je podprt z ležaji; črpalka je nameščena pod tekočino brez tesnila gredi, pretočni deli pa so izdelani iz materialov, odpornih proti obrabi.

Tip prenosa te črpalke je BD in DC, in sicer jermenski in neposredni pogon. Globino potopitve v tekočino lahko določimo glede na dejanske potrebe uporabnikov v območju standardnih velikosti.
Vroče oznake: Navpična težka črpalka za gnojnico, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popusta, cena, cenik, ponudba, Najnovejše, kakovostne, napredne, najnovejše prodajne

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki