Vsestranska potopna črpalka za gnojevko

Vsestranska potopna črpalka za gnojevko

Vsestranska potopna črpalka za gnojevko je težka električna potopna črpalka za gnojevko, zasnovana za obdelavo širokega spektra gnojevke in abrazivnih delcev v potopnih aplikacijah v rudarstvu in drugih industrijah.

Podrobnosti o izdelku

Kitajska visoka kakovostVsestranska potopna črpalka za gnojevko iz naše tovarne se imenujeČrpalka
Posvetili se bomo temu, da našim cenjenim kupcem ponudimo najbolj navdušeno premišljene storitve za OEM Kitajska, Kitajska, vsestranska potopna črpalka za gnojevko z veliko zmogljivostjo, obložena z gumo za korito, centrifugalno črpalko, kot rezultat veliko več kot 8 let malih podjetij, smo nabrali bogate izkušnje in napredne tehnologije pri ustvarjanju naših rešitev. OEM Kitajska, navpična črpalka za gnojevko z visoko glavo, vertikalna turbinska črpalka, s tehnologijo kot jedrom razvija in proizvaja visokokakovostne izdelke v skladu z različnimi potrebami trga. S tem konceptom bo podjetje še naprej razvijalo izdelke z visoko dodano vrednostjo in nenehno izboljševalo izdelke ter številnim strankam zagotavljalo najboljše izdelke in storitve!

Kaj je vsestranska potopna črpalka za gnojevko?


Vsestranska potopna črpalka za gnojevko ima robustno konstrukcijo z uporabo najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje in odlično življenjsko dobo. Vsestranska potopna črpalka za gnojevko se lahko široko uporablja v rudarstvu, elektroenergetiki, metalurgiji, premogu, varstvu okolja in drugih industrijah za transport abrazivne gnojevke, ki vsebuje trdne delce. Kot so transport gnojevke rude v metalurškem koncentratorju, hidravlično odstranjevanje pepela v termoelektrarnah, premogovna gnojevka za pranje premoga in transport težkega srednjega tovora, rečno poglabljanje, poglabljanje rek itd. V kemični industriji se lahko prevažajo tudi nekatere korozivne gnojevke, ki vsebujejo kristale.

 Versatile Submersible Slurry Pump

Zakaj Črpalkaova vsestranska potopna črpalka za gnojevko?• Visoka produktivnost – Naše črpalke so zasnovane za črpanje tekočin, ki vsebujejo visok odstotek trdnih snovi (maksimalna utežna koncentracija pepela lahko doseže 45 %, največja utežna koncentracija žlindre pa lahko doseže 60 %).

• Dolga življenjska doba – Vsi obrabni deli mešalne črpalke so izdelani iz materialov, odpornih proti obrabi – trde kromove zlitine, zato imajo črpalke boljšo stabilnost in daljšo življenjsko dobo.

• Različne zaščite – Motor uporablja različne zaščite, kot so zaščita pred pregrevanjem, projekcija zaznavanja dovoda vode, in se lahko varno uporablja dolgo časa v zahtevnih delovnih pogojih.

• Mehansko tesnilo - Edinstvena mehanska tesnilna naprava lahko prepreči elektromotor pred visokotlačno vodo in nečistočami, s čimer je mogoče zagotoviti visoko učinkovitost sesanja.

Versatile Submersible Slurry Pump

Kakšne so značilnosti vsestranske potopne črpalke za gnojevko:

• Vsi obrabni deli so izdelani iz materialov, odpornih proti obrabi – kromove zlitine, zato imajo črpalke boljšo stabilnost in daljšo življenjsko dobo.

• Edinstvena mehanska tesnilna naprava lahko prepreči elektromotor pred visokotlačno vodo in nečistočami, s čimer je mogoče zagotoviti visoko sesalno učinkovitost.

• Enostavna namestitev, upravljanje in prihranek, saj ni potrebna nobena dodatna vakuumska črpalka ali črpalka.

• Poleg glavnega rotorja je opremljen še par mešalnih rotorjev, ki pomagajo pri razbijanju in mešanju blata.

• Profesionalna tehnološka podpora je zagotovljena med celotnim procesom uporabe in vzdrževanja.

Versatile Submersible Slurry Pump
 
Črpalka vam vedno ponudi najboljšo rešitev.

Če kakršno koli povpraševanje dobrodošlo, nam ga pošljete.
 
Versatile Submersible Slurry Pump


Vroče oznake: Vsestranska potopna črpalka za gnojevko, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup s popustom, cena, cenik, ponudba, najnovejše , Kakovost, napredna, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki