Centrifugalna navpična potopna črpalka za gnojevko

Centrifugalna navpična potopna črpalka za gnojevko

Centrifugalna potopna črpalka za gnojevko SP Sump je vertikalna centrifugalna potopna črpalka za gnojevko, ki je potopljena v tekočino in se uporablja za transport abrazivnih, grobih delcev in gnojevke z visoko koncentracijo.

Podrobnosti o izdelku

Kitajska visoka kakovostCentrifugalna navpična potopna črpalka za gnojevkoProizvajalci

Z naprednimi tehnologijami in zmogljivostmi, strogim visokokakovostnim ročajem, razumno ceno, vrhunskimi storitvami in tesnim sodelovanjem s potencialnimi strankami smo predani zagotavljanju najboljše cene za naše stranke za kitajsko profesionalno centrifugalno navpično potopljeno črpalko za gnojevko za Kitajsko, toplo dobrodošli za sodelovanje in razvoj z nami! še naprej bomo zagotavljali blago z dobro kakovostjo in konkurenčno prodajno ceno. Kitajska profesionalna črpalka za črpanje na Kitajskem, navpična črpalka za odsesavanje, poleg tega obstajajo tudi usposobljena proizvodnja in upravljanje, napredna proizvodna oprema, ki zagotavlja našo kakovost in čas dobave, naše podjetje sledi načelo dobre vere, visoke kakovosti in visoke učinkovitosti. Zagotavljamo, da se bo naše podjetje trudilo po svojih najboljših močeh zmanjšati stroške nakupa kupcev, skrajšati obdobje nakupa, stabilno kakovost izdelkov, povečati zadovoljstvo strank in doseči situacijo, ki je win-win.

1. Pregled izdelkov centrifugalne navpične potopne črpalke za gnojevko iz zbiralnika


Sump Slurry Centrifugal Vertical Submerged Slurry Pump


Centrifugalna potopna črpalka za gnojevko SP Sump je vertikalna centrifugalna potopna črpalka za gnojevko, ki je potopljena v tekočino in se uporablja za transport abrazivnih, grobih delcev in gnojevke z visoko koncentracijo. Pretočni deli potopne črpalke za gnojevko tipa SP so izdelani iz kovine, odporne proti obrabi.
Ne potrebuje tesnila gredi in vode za tesnilo gredi in lahko normalno deluje v pogojih nezadostnega sesanja.
Glede na nivo tekočine v rezervoarju za gnojevko je mogoče izbrati pogonske gredi črpalk ali sesalne cevi različnih dolžin.
Uporaba več hitrosti in več različic omogoča črpalki, da deluje v najboljših pogojih, z dolgo življenjsko dobo in visoko učinkovitostjo delovanja, ki lahko izpolni številne vrste težkih transportnih pogojev.Sump Slurry Centrifugal Vertical Submerged Slurry Pump


2. Izbirni elementi centrifugalne vertikalne potopne črpalke za gnojevko

A Izbira hitrosti
Za transport visoko koncentracijske in močne abrazivne brozge se največje število vrtljajev črpalke nmax (največje število vrtljajev v krivulji zmogljivosti) običajno ne uporablja, zato je bolj primerno izbrati število vrtljajev približno 3/4nmax. Ko je izbrana črpalka pri 3/4 nmax, je pretok ustrezen, vendar višine ni mogoče doseči, zato je mogoče uporabiti več zaporednih črpalk. Pri črpalkah Warman mora biti obseg pretoka različnih gnojevk omejen; za visoko koncentracijo in visoko abrazivno gnojevko.
B Izbira pretoka
Stopnjo pretoka je treba izbrati v območju 40-80 % pretoka, ki ustreza najvišji učinkovitosti črpalke; za nizko koncentracijo abrazivne brozge je treba pretok izbrati v območju 40% -100% pretoka, ki ustreza najvišji učinkovitosti črpalke. Na splošno ni izbran v območju od 100 % do 120 % najvišje učinkovitosti, ki ustreza stopnji pretoka.
C Izbira materiala
Material navpične črpalke za gnojevko je treba določiti glede na specifične parametre medija.
Kovinski material: primeren za medij, ki vsebuje ostre delce, kot so gramoz in kamni. Kovinski material je bolj odporen proti obrabi.
Gumijasti material: Primeren je za primere, ko je pH vrednost medija manjša od 4. Gumijasti material je bolj odporen proti koroziji.


3. Prikaz na delavnici centrifugalne vertikalne potopljene črpalke za gnojevko


Sump Slurry Centrifugal Vertical Submerged Slurry Pump

4.potrdilo

Sump Slurry Centrifugal Vertical Submerged Slurry Pump


5. Dobrodošli, da nas kontaktirateSump Slurry Centrifugal Vertical Submerged Slurry PumpVroče oznake: Centrifugalna navpična potopna črpalka za gnojevko, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, cena, cenik, Ponudba, najnovejša, kakovostna, napredna, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki