Potopna črpalka za gnojnico z mešalnikom

Potopna črpalka za gnojnico z mešalnikom

Potopna črpalka za gnojevko MSS je hidravlični stroj, ki ima motor in vodno črpalko, koaksialno potopljeni v medij. Dobrodošli pri nakupu potopne črpalke za gnojnico z mešalnikom.

Podrobnosti o izdelku

Potopna črpalka za gnojnico z mešalom

Oprema ima napredno strukturo, prehod s širokim tokom in močno zmogljivost odvajanja odplak;
Odlična izbira materialov in močna odpornost proti koroziji. Primeren je za transport tekočin, ki vsebujejo trdne delce, kot so pesek, pesek, jalovina itd.

Uporablja se predvsem v metalurgiji, rudnikih, bagrih, termoelektrarnah in drugih podjetjih za odstranjevanje in prevoz tekočin iz gnojnice. Je idealen nadomestek za tradicionalne črpalke za gnojnico.

Ta serija potopnih črpalk za gnojnico je zasnovana in izdelana z absorpcijo tuje napredne tehnologije z uporabo visokotehnoloških materialov, odpornih proti obrabi, kar močno podaljša življenjsko dobo opreme in zmanjša pogostost vzdrževanja.
Potopna črpalka za gnojevko poleg glavnega tekača na dnu doda sklop mešalnih rotorjev, ki lahko odloženo blato razpršijo v turbulenten tok, nastala gnojnica z visoko koncentracijo pa se nahaja na sesalnem vhodu glavnega tekača, zato da je črpalko mogoče realizirati brez pomožnih naprav. Dostava z visoko koncentracijo.

Tesnilna naprava lahko učinkovito uravnoteži tlak v prostoru in zunaj njega, tako da je tlak na obeh koncih mehanskega tesnila uravnotežen, kar zagotavlja zanesljivost mehanskega tesnila in močno podaljša njegovo življenjsko dobo.

Motor sprejme različne zaščitne ukrepe, kot sta pregrevanje in zaznavanje vdora vode, ki lahko dolgo delujejo varno v težkih delovnih pogojih. Hkrati lahko podjetje doda zaščitne ukrepe, na primer protikondenzacijo motorja in merjenje temperature ležaja v skladu z zahtevami uporabnikov, da lahko uporabnikom ustreza v različnih primerih.


Pogoji uporabe potopnih črpalk za gnojnico:
1. Napajanje je 50Hz (60HZ) / 380V (415v, 460v itd.) / 3 FAZE
2. Temperatura medija ne sme presegati 60 ° C in ne vsebuje vnetljivih in eksplozivnih plinov.
3. Velika masna koncentracija trdnih delcev v mediju: 45% za pepel in 60% za žlindro.
4. Globina potopa posadke: ne več kot 40 metrov, majhna globina potapljanja je odvisna od potopljenega motorja.
5. Delovni položaj enote v mediju je navpičen, zgornji del pa je obešen in nameščen.
6. Največja globina potopa posadke ni večja od 20 metrov, majhna globina potopa pa ni manjša od 1 metra.
Vroče oznake: Potopna gnojna črpalka z mešalnikom, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popustov, cena, cenik, ponudba, Najnovejše, kakovostne, napredne, najnovejše prodajne

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki