potopna črpalka za blato

potopna črpalka za blato

potopna črpalka za blato Lastnosti in uporaba: potopna črpalka za gnojevko je razvita s presejanjem in izboljšavami za premagovanje njenih pomanjkljivosti. Bil je celovito optimiziran in inovativen z vidika hidravličnega modela, tehnologije tesnjenja, mehanske strukture, zaščite in nadzora. Ta izdelek ima prednosti enostavne strukture, priročne namestitve, varne in zanesljive uporabe ter dolge življenjske dobe. Ko je črpalka potopljena, ni treba graditi kompleksne zemeljske črpalke in fiksnih naprav, ni hrupa in tresljajev, mesto pa je čistejše.

Podrobnosti o izdelku

Potopna črpalka za blatoje primeren za transport gnojevke, ki vsebuje abrazivne delce, kot so pesek, pepel, jalovina, itd. Uporablja se predvsem v metalurgiji, rudarstvu, elektroenergetiki, kemični industriji, varstvu okolja, poglabljanju rek, črpanju peska, komunalnem inženiringu in drugih industrijah. Potopna črpalka za gnojevko ZJQ je enostavna za namestitev in premikanje, ima visoko učinkovitost ekstrakcije žlindre in lahko varno deluje dlje časa v težkih delovnih pogojih. Je idealen izdelek za zamenjavo tradicionalnih vertikalnih potopnih črpalk in potopnih črpalk za odplake.

Pretočni deli potopne črpalke za gnojevko, rotorji črpalk so izdelani iz visokokromnih materialov, odpornih proti obrabi in koroziji. Dobra pretočna zmogljivost, visoka učinkovitost in natančno ravnotežje rotorja.


submersible sludge pump


Pogoji uporabe potopne črpalke za blato:

(1): napajanje 380v/400v/415/460v, 3faze, 50Hz/60hz

(2): Temperatura medija praviloma ne presega 60°C, vrednost PH pa je 4-10.

(3): Primerno za medij z močnimi abrazivnimi trdnimi delci in blago jedko gnojevko iz odplak.

(4): Premer trdnih snovi v mediju ni večji od 80 % najmanjše velikosti pretočnega kanala črpalke

Značilnosti potopne črpalke za blato

1. Ima močno odvajanje odplak in brez zamašitve ter lahko učinkovito prehaja skozi trdne delce s premerom φ30-φ80 mm.

2. Mehanizem za trganje lahko raztrga in reže vlaknasti material in ga nato gladko izprazni, ne da bi črpalki dodal filter.

3. Zasnova je razumna, podporna moč motorja je majhna in učinek varčevanja z energijo je izjemen.

4. Mehansko tesnilo iz novega materiala lahko poskrbi, da črpalka deluje varno in neprekinjeno več kot 8000 ur.

5. Struktura je kompaktna, premikanje je priročno, namestitev je preprosta in ni potrebe po gradnji črpalke, kar zmanjša stroške inženiringa.

6. Samodejni sistem namestitve dvojne vodilne tirnice, enostavna namestitev in vzdrževanje, ljudem za ta namen ni treba vstopiti in izstopiti iz korita.

7. Plovno stikalo lahko samodejno nadzoruje zaustavitev in zagon črpalke glede na zahtevano spremembo nivoja vode, ne da bi za to skrbelo posebno osebje.

8. Lahko je opremljen z avtomatsko zaščitno kontrolno škatlo za učinkovito zaščito izdelka pred puščanjem, uhajanjem vode in preobremenitvijo, da se izboljša varnost in zanesljivost izdelka.


submersible sludge pump

submersible sludge pump

Vroče oznake: potopna črpalka za blato, Proizvajalci, Dobavitelji, Veleprodaja, Nakup, Tovarna, Po meri, Na zalogi, V razsutem stanju, Blagovne znamke, Kitajska, Proizvedeno na Kitajskem, Dobava, Poceni, Popust, Nizka cena, Kupi popust, Cena, Cenik, Ponudba, Najnovejše, Kakovost, napredna, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki