Potopna črpalka za gnojevko za izkopavanje peska

Potopna črpalka za gnojevko za izkopavanje peska

Potopna črpalka za gnojevko za poglabljanje peska je lahko zadovoljna z delovnim okoljem z velikim pretokom in visokim dvigom. Črpalka ima prednosti pri hidravlični zasnovi in ​​konstrukcijski zasnovi. Število lopatic rotorja se lahko spreminja glede na različne delovne pogoje. Primeren je za transport peska, malte, malte, gnojevke iz jalovine, žlindre itd., Pri transportu enotne koncentracije trdne in tekoče mešanice prahu lahko doseže 60%, je idealna oprema za črpanje peska in dovajanje peska.

Podrobnosti o izdelku

Kupite visokokakovostno potopno črpalko za gnojevko za poglabljanje peska na Kitajskem na zalogi po pravi ceni


Strukturne značilnosti potopne črpalke za poglabljanje peska:


1. Oprema se neposredno potopi v vodo za delo, brez hrupa in tresljajev, mesto pa je čisto in urejeno.

2. Črpalke za poglabljanje reke z velikimi delci in črpanje peska_potopne črpalke za gnojevko_peščene črpalke niso omejene na sesanje in ni pojava kavitacije.

3. Črpalka je sestavljena iz telesa črpalke, rotorja, zaščitne plošče, motorja, oljne komore, mehanskega tesnila, ležaja in drugih delov, s preprosto strukturo in jih ni enostavno poškodovati.

4. Glavni pretočni deli, kot sta rotor in mešalno kolo, so izdelani iz materiala z visoko vsebnostjo kroma, ki nima zamašitve, dobre zmogljivosti odvajanja odplak in lahko relativno enostavno prehaja večje trdne delce.

5. Zasnova polodprtega rotorja, razširitev in povečanje pretočnega kanala, ekstrakcija velikih delcev in medija z visoko koncentracijo ni lahko povzročiti blokade.

6. Smer vrtenja črpalke je v smeri urinega kazalca, gledano s strani pogona.

Veleprodaja OEM Kitajska potopna črpalka za gnojevko za poglabljanje peska, od naše ustanovitve še naprej izboljšujemo svoje izdelke in rešitve ter storitve za stranke. Lahko vam ponudimo široko paleto visokokakovostnih izdelkov za lase po konkurenčnih cenah. Prav tako lahko izdelamo različno blago za lase glede na vaše vzorce. Vztrajamo pri visoki kakovosti in razumni ceni. Razen tega nudimo najboljšo storitev OEM. Toplo pozdravljamo naročila OEM in stranke po vsem svetu, da sodelujejo z nami za vzajemni razvoj v prihodnosti.
Ker ima dobro poslovno kreditno zgodovino, izjemne poprodajne storitve in sodobne proizvodne zmogljivosti, smo si med našimi kupci po vsem planetu prislužili izjemno priljubljenost za veleprodajno kitajsko potopno črpalko za gnojevko iz peska, ustvarjeno blago s ceno blagovne znamke. Resno se udeležujemo proizvodnje in vedenja z integriteto ter z naklonjenostjo kupcem pri vas doma in v tujini.

Submersible Sand Dredging Slurry Pump


Tehnični parameter potopne črpalke za poglabljanje peska:

Moč: 3KW-315KW
Pretok: 10-2000m3/h
Glava: 5-70m
Hitrost: 1440r/min, 980r/min
Kaliber: 50-400 mm
Temperatura: -15°ƒ-+140°ƒ
Delci: znotraj 6 cm
Material: visoko krom, nerjaveče jeklo
 

Submersible Sand Dredging Slurry Pump


Obseg uporabe potopne črpalke za gnojevko za poglabljanje peska:

1. Dno jezu hidravlične elektrarne je izkopano, spodnji bazen jezu hidroelektrarne pa je pogosto napolnjen s sedimentom, kar je precej težavno. Uporabite potopno črpalko za pesek, da jo postavite neposredno v bazen, da skupaj izpraznite vodo in izpraznite usedlino. Bazen ne bo več napolnjen in peska ni treba ročno čistiti.

2. Čiščenje premogovnih usedlin v elektrarnah, odvajanje premogovne žlindre v sedimentacijske posode, žlindre ali pepela po zgorevanju premoga.

3. Čiščenje vodnega kamna v jeklarnah, transport žlindre v plavžih jeklarn, motne obtočne vodne sisteme v jeklarnah za vroče valjanje in usedline v ciklonskih sedimentacijskih posodah.

4. S sedimentacijskim čiščenjem podzemne jame lahko rešimo problem drenaže rudnika. Ne glede na to, ali gre za rudnik kovin ali premogovnik, je treba vsako leto pred deževno sezono očistiti glavni podzemni zbiralnik. Za čiščenje usedline se običajno uporabljajo ročne metode. Obstoječe težave so visoka delovna intenzivnost ročnega čiščenja, dolg ciklus čiščenja in vpliv na proizvodnjo. Uporabite potopno peskovno črpalko za čiščenje usedline in črpanje blatnega peska, da uresničite mehanizacijo čiščenja usedlin.

5. Čiščenje trdnih usedlin v oksidacijskem jarku čistilne naprave in čiščenje sedimentacije v iztočnem jezeru papirnice.

6. Črpanje celinskih rek, očiščenih mulja in pristaniškega morskega dna, očiščenega mulja.

7. Črpanje blata gradbišča mostov in cest, inženirska gradbena drenaža, drenaža in odvajanje sedimentov med gradnjo mostov, mestno črpališče deževnice, čistilna naprava za čiščenje odplak.


 Submersible Sand Dredging Slurry Pump


Submersible Sand Dredging Slurry Pump


Submersible Sand Dredging Slurry Pump


Dobrodošli v stiku z nami
Whatsapp: +86 188 3028 9136
Elektronski naslov: norky@deponpump.cnSubmersible Sand Dredging Slurry Pump

Vroče oznake: Potopna črpalka za gnojevko za poglabljanje peska, Proizvajalci, Dobavitelji, Veleprodaja, Nakup, Tovarna, Po meri, Na zalogi, V razsutem stanju, Znamke, Kitajska, Izdelano na Kitajskem, Dobava, Poceni, Popust, Nizka cena, Kupi popust, Cena, Cenik, Ponudba, Najnovejše, kakovostno, napredno, najnovejše prodajano

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki