Potopna črpalka za sesanje rečnega peska Črpalka za gnojevko za izkopavanje morskega peska

Potopna črpalka za sesanje rečnega peska Črpalka za gnojevko za izkopavanje morskega peska

Potopna črpalka za sesanje rečnega peska, morskega peska, črpalka za gnojevko

Podrobnosti o izdelku

Kitajska potopna črpalka za sesanje rečnega peska Proizvajalci črpalk za gnojevko iz morskega peska

1. Splošne informacije o potopni črpalki za sesanje rečnega peska
Trpežna, elektro-potopna črpalka za gnojevkoje nekakšna potopna črpalka za sesanje rečnega peska, morskega peska, črpalke za gnojevko.

Vsestranska in robustna rešitev za prenos abrazivnih gnojevk in gnojev z visoko gostoto v rudarstvu, gradbeništvu, industriji in drugih težkih aplikacijah.

V prizadevanju, da bi čim bolje izpolnili zahteve strank, vse naše operacije izvajamo strogo v skladu z našim geslom "Visoka odlična, agresivna prodajna cena, hitra storitev" za potopno črpalko za sesanje rečnega peska za črpalko za gnojevko iz morskega peska, pozdravljamo nove in ostareli obeti z vseh področij, da nam govorijo o morebitnih združenjih podjetij in skupnem uspehu!
Potopna črpalka za sesanje rečnega peska Črpalka za gnojevko za izkopavanje morskega peska. Delovne izkušnje na tem področju so nam pomagale vzpostaviti močne odnose s strankami in partnerji na domačem in mednarodnem trgu. Že leta so bili naši izdelki izvoženi v več kot 15 držav na svetu in jih kupci pogosto uporabljajo.

Submersible Dredge Pump to Suck River Sand Sea Sand Dredging Slurry Pump


2. Tehnični podatki potopne črpalke za sesanje rečnega peska

Pretok 23-2400m³/h
maks. Glava 64m
maks. Delovni tlak 1200 kPa
maks. Masivna velikost 75 mm
Izpust 80-400 mm
Največja velikost trdne snovi: 60 mm
Velikosti motorja 3-315kW3. Lastnosti potopne črpalke za sesanje rečnega peska

(1) VELIKA ČISKOST VODE

Ohišje črpalke ima velik vodni razmak, ki omogoča enostaven prehod velikih trdnih snovi ter zmanjšuje obrabo in erozijo, s čimer se podaljša življenjska doba in prepreči izguba učinkovitosti.


(2) Integralni mešalnik

Mešalo 27 % kroma iz belega železa pomaga pri črpanju gnojevke z razbijanjem velikih delcev in mešanjem visokih koncentracij trdnih snovi.


(3) TEŽKA GRADNJA

Ohišje črpalke, rotor, FPL obloga in mešalo so izdelani iz visokokakovostnega 27% kromovega belega železa. Ta izjemno močan gradbeni material lahko prenese neprekinjeno uporabov težkih aplikacijah in omogoča črpalkam SS, da prenašajo abrazivno in gosto brozgo z minimalno obrabo. Črpalke imajo zamenljivo zadnjo ploščo, ki omogoča preprosto servisiranje in enostavno zamenjavo obrabljenih komponent.


(4) MOTORSKA IZOLACIJA RAZREDA F

Izolacija motorja razreda F se uporablja za zanesljivo delovanje v težkih aplikacijah pri temperaturah do +40°C. V aplikacijah, kjer se pričakujejo višje temperature, se lahko uporabi izolacija motorja razreda H, ki omogoča obratovalne temperature do+70°C.


(5)NOSNI OKVIR IN CEDILO

Trpežen okvir iz mehkega jekla z okroglo podlago in cedilo zagotavlja odlično stabilnost in vzdržljivost, hkrati pa preprečuje blokade.

Submersible Dredge Pump to Suck River Sand Sea Sand Dredging Slurry Pump


4.Pogosta vprašanja

Submersible Dredge Pump to Suck River Sand Sea Sand Dredging Slurry Pump


5. Dobrodošli, da nas kontaktirate

Če kakršno koli povpraševanje dobrodošlo, nam ga pošljete.

E-pošta:sales@deponpump.cn
WA: +8615830832057

Submersible Dredge Pump to Suck River Sand Sea Sand Dredging Slurry PumpVroče oznake: Potopna črpalka za sesanje rečnega peska Črpalka za gnojevko za izkopavanje morskega peska, Proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, Cena, cenik, ponudba, najnovejše, kakovostno, napredno, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki