Horizontalna centrifugalna črpalka za gnojevko iz nerjavečega jekla

Horizontalna centrifugalna črpalka za gnojevko iz nerjavečega jekla

Horizontalna centrifugalna črpalka za gnojevko iz nerjavečega jekla. Po različnih principih lahko črpalke za gnojevko razdelimo na enostopenjske/večstopenjske, enostopenjske/dvosesalne, konzolne, horizontalne/navpične in horizontalne deljene/navpične kombinacije ohišij črpalk. Uporablja se predvsem za: rudarstvo, elektrarne, poglabljanje dna, metalurgijo, kemično industrijo, gradbeni material in naftno industrijo.

Podrobnosti o izdelku

Kupite visokokakovostno horizontalno centrifugalno črpalko iz nerjavnega jekla, izdelano na Kitajskem


Ob podpori najsodobnejše in usposobljene ekipe IT bi lahko zagotovili tehnično podporo pri predprodajnih in poprodajnih storitvah za tovarniško najbolj prodajano vodoravno centrifugalno črpalko iz nerjavnega jekla na Kitajskem, vse, kar zahtevate od vas, bo plačano z našo najboljšo pozornost! Najbolj prodajana tovarniška vodoravna centrifugalna črpalka na Kitajskem, vodoravna večstopenjska centrifugalna črpalka, naši izdelki se izvažajo po vsem svetu. Naše stranke so vedno zadovoljne z našo zanesljivo kakovostjo, strankam usmerjenimi storitvami in konkurenčnimi cenami. Naše poslanstvo je »še naprej si pridobivati ​​vašo zvestobo tako, da si prizadevamo za nenehno izboljševanje naših izdelkov in rešitev ter storitev, da bi zagotovili zadovoljstvo naših končnih uporabnikov, strank, zaposlenih, dobaviteljev in svetovne skupnosti, v kateri sodelujemo. ".Stainless Steel Slurry Horizontal Centrifugal Pump

Stainless Steel Slurry Horizontal Centrifugal Pump


Podatki o zmogljivosti horizontalne centrifugalne črpalke iz nerjavnega jekla

Stainless Steel Slurry Horizontal Centrifugal Pump

Struktura horizontalne centrifugalne črpalke iz nerjavečega jekla


Stainless Steel Slurry Horizontal Centrifugal Pump

Uvod v prednosti horizontalne centrifugalne črpalke iz nerjavnega jekla

1. Velik kaliber, kaliber črpalke za gnojevko je od 1,5 palca do 20 palcev, velikost premera cevi na mestu pa je mogoče prilagoditi glede na različne delovne pogoje.
2. Z visokim dvigom lahko izstopni tlak črpalke za gnojevko doseže 5 bar-10bar
3. Visoka učinkovitost, povprečna učinkovitost črpalke za gnojevko je nad 50%, večja kot je pretočna glava, višja je učinkovitost
4. Material je odličen, vsi pretočni deli črpalke za gnojevko pa so izdelani iz materiala z visoko vsebnostjo kroma, ki je odporen proti obrabi in koroziji. Pričakovana življenjska doba lahko ob normalni uporabi doseže 18 mesecev
5. Obstajajo različni načini namestitve. Smer izstopa črpalke za gnojevko je mogoče prilagoditi glede na situacijo namestitve, izstop pa lahko zavrtite za 45°. Črpalko je mogoče z visokim izkoristkom neposredno priključiti na motor; lahko ga poganjate tudi z jermenom, da prihranite prostor.
6. Odlična struktura. Črpalka za gnojevko je črpalka z dvojno lupino s sprednjo zaščitno ploščo in zadnjo zaščitno ploščo v notranjosti ter ohišjem črpalke in pokrovom črpalke na zunanji strani. Zatesnjen je z vijaki, da ustvari zatesnjeno okolje in tvori visokotlačni pretočni kanal, ki ima močnejšo tlačno odpornost.

Področje uporabe horizontalne centrifugalne črpalke iz nerjavečega jekla

1 Prevoz blata v metalurških čistilnih obratih, hidravlično odstranjevanje pepela v termoelektrarnah, transport blata in težkih medijev v pralnicah premoga, poglabljanje rek in rečnih tokov itd.
2 Prevoz gnojevke, ki vsebuje abrazivne trdne delce, v rudarstvu, elektroenergetiki, metalurgiji, premogovništvu, varstvu okolja in drugih industrijah.
3 Peščene črpalke in poglabljanje za izbiro peska iz morske vode in poglabljanje rek.
4 Prevoz korozivne suspenzije, ki vsebuje kristale.
5 Sistem kroženja gnojevke za hidrotermalno razžveplanje.

Načelo delovanja horizontalne centrifugalne črpalke iz nerjavečega jekla

1. Načelo delovanja črpalke za gnojevko v celoti temelji na centrifugalni črpalki. Centrifugalna sila, ki nastane z vrtenjem rotorja, odvaja tekočino, ki vsebuje trdne delce, iz telesa črpalke.
2. Hitrost in tlačna energija tekočine, ki se prenaša od vstopa do izstopa iz rotorja, se povečata. Tekočina, ki se odvaja iz rotorja, prehaja skozi tlačno komoro, večina hitrosti pa se lahko pretvori v tlačno energijo in se nato izpusti vzdolž drenažne cevi.
3. Tekočina se neprekinjeno izprazni, da nastane vakuum ali nizek tlak na vhodu v rotor, sesalna odprtina pa se oblikuje na vhodu v rotor. Tekočina v bazenu tekočine se pod vplivom površinskega tlaka tekočine (atmosferskega tlaka) stisne v vhod rotorja.
4. Rotacijski tekač lahko neprekinjeno sesa in odvaja tekočino.


potrdilo


Stainless Steel Slurry Horizontal Centrifugal PumpKontaktirajte nas

Če imate kakršno koli vprašanje, nas kontaktirajte. Naša prodajna ekipa vam je pripravljena ponuditi strokovno tehnično podporo.

Whatsapp: +86 18132711119
Elektronski naslov: info@deponpump.cnStainless Steel Slurry Horizontal Centrifugal PumpVroče oznake: Horizontalna centrifugalna črpalka za gnojevko iz nerjavečega jekla, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, cena, cenik, ponudba , najnovejše, kakovostno, napredno, najnovejšo prodajo

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki