Tekač črpalke za gnojnico

Tekač črpalke za gnojnico

Tekač črpalke za gnojnico je v glavnem pretočni del, vključno z: tekačem, ohišjem črpalke, pokrovom črpalke, volutom, sprednjo zaščitno ploščo, zadnjo zaščitno ploščo, pomožnim tekačem, tulcem gredi, nastavnim tulkom, lupino črpalke, nosilcem, tesnilnim obročem, pakirno uvodnico, embalažo škatla, dekompresijski pokrov, labirintni obroč itd.

Podrobnosti o izdelku

Tekač črpalke gnojnice

Material pribora črpalke za gnojnico material: kovina in guma

Uvod v rotor črpalke za gnojnico
Tekač črpalke za gnojnico se nanaša na disk z gibljivimi rezili in se nanaša tudi na splošno ime diska in vrtljivih rezil, nameščenih na njem. Tekač je ključni sestavni del črpalke za gnojnico. Je vrtljivo telo z rezili za prenos energije v tekočino. Sestavljen je iz številnih ukrivljenih rezil.


Delovanje tekača:
Naloga rotorja je prenos mehanske energije osnovnega pogona neposredno v tekočino, da se izboljša energija statičnega tlaka in dinamična energija tlaka tekočine.
Material rotorja črpalke za gnojnico:
Visoko kromova zlitina, odporna proti obrabi in koroziji (A05, A07, A33, A49), ima tudi gumijasto kolo


Klasifikacija in delovanje rotorja črpalke za gnojnico:
1. Po mehanski zgradbi ima rotor črpalke za gnojnico v glavnem naslednje oblike: zaprto, polzaprto in odprto.
(1) Zaprto kolo
Sestavljen je iz rezil ter prednjih in zadnjih pokrovnih plošč. Zaprti tekač ima visoko učinkovitost in ga je težko izdelati, zato se pogosto uporablja v centrifugalni črpalki. Primeren je za prenos čiste vode, raztopine in drugih čistih tekočin brez delcev z nizko viskoznostjo.
(2) Polzaprto kolo
Polzaprto kolo je primerno za transport materialov, ki jih je enostavno oboriti ali rahlo vsebujejo delce, njegova učinkovitost pa je manjša od učinkovitosti zaprtega tekača
(3) Odprto kolo
Tekač s samo rezili, vendar brez celotne pokrovne plošče, se imenuje odprti tekač. Odprto rotor je primeren za transport materialov z več suspendiranimi trdnimi snovmi, z nizkim izkoristkom in nizkim tlakom tekočine za transport.


2. Lahko ga razdelimo na enojno in dvojno sesanje.
(1) Enojni sesalni tip ima preprosto strukturo in tekočino vdihavamo samo z ene strani;
(2) Struktura dvojnega sesanja je bolj zapletena, tekočina pa se vdihuje z obeh strani, zato ima večjo sesalno sposobnost.
3. Glede na obliko rezila ga lahko razdelimo na nazaj ukrivljeno rezilo, radialno rezilo in ukrivljeno rezilo naprej. Ker lahko nazaj ukrivljeno rezilo pridobi večjo energijo statičnega tlaka, se v črpalki za gnojnico pogosto uporablja rezilo, ukrivljeno nazaj.
4. Tekač črpalke za gnojnico je delovni del črpalke za gnojnico, ki prenaša energijo z vrtenjem
5. Pri zasnovi črpalke za gnojnico lahko premer rotorja zmanjšate, da dosežete ustrezen pretok in višino glave
6. Tekač črpalke za gnojnico je delovni del v pretočnih delih črpalke za gnojnico in je najhitreje obrabljen del.
Vroče oznake: Tekač črpalke za gnojnico, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, narejeno na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popusta, cena, cenik, ponudba, najnovejše, Kakovost, napredno, najnovejše prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki