Navpična črpalka za gnojnico, obložena z gumo

Navpična črpalka za gnojnico, obložena z gumo

Vertikalna črpalka za gnojnico, podložena z gumo, se pogosto uporablja v metalurgiji, rudarstvu, premogu, električni energiji, gradbenem materialu, varstvu okolja in drugih sektorjih.
Ko je gred črpalke vzporedna z vodoravno ravnino, se imenuje vodoravna črpalka za gnojnico; Ko je položaj gredi črpalke pravokoten na vodoravno ravnino, se imenuje navpična črpalka za gnojnico.
Ker se splošna navpična črpalka za gnojnico uporablja v jami za gnojevko za črpanje gnojevke, je treba del glave črpalke postaviti pod nivo tekočine, zato se imenuje tudi potopljena črpalka za gnojnico, vendar ne vsega v vodo, če motor in drugi deli glave črpalke se vstavijo tudi v gnojevko, imenuje se potopna črpalka za gnojnico.

Podrobnosti o izdelku

Navpična črpalka za gnojnico, podložena z gumo

Strukturne značilnosti vertikalne črpalke za gnojnico:
Pretočni deli: Ta serija črpalk so vertikalne črpalke za gnojnico, ki delujejo pod tekočino.
Ohišje črpalke je narejeno iz kovine, odporne proti obrabi, rotor pa iz kovine ali gume, poliuretana in drugih materialov, odpornih proti obrabi.

Komponente ležajev: Ležaji so podmazani z mastjo. Glede na nivo tekočine v rezervoarju za gnojevko lahko izberemo pogonske gredi črpalke ali sesalne cevi različnih dolžin. V primeru visokih zahtev glede globine bazena lahko uporabimo prilagojeno podaljšek.
Tesnilo gredi (tesnilo): ne zahteva tesnila gredi in vode tesnila gredi in lahko deluje normalno v pogojih nezadostnega sesanja.

Način prenosa: menjalnik s klinastim jermenom in prenos z elastično sklopko itd.
Splošna zmogljivost: Uporaba več hitrosti in več različic omogoča, da črpalka deluje v najboljših pogojih, z dolgo življenjsko dobo in visoko obratovalno učinkovitostjo ter lahko izpolnjuje različne vrste težkih prevoznih pogojev.Uporaba vertikalne črpalke za gnojnico, obložene z gumo:
Navpične črpalke za gnojnico so primerne predvsem za prenos jedkih, grobih delcev in gnojnice z visoko koncentracijo. Veliko se uporablja v metalurgiji, rudarstvu, premogu, električni energiji, gradbenih materialih, varstvu okolja in drugih sektorjih.


Tip strukturne vgradnje:
Črpalka SP je navpična centrifugalna črpalka za gnojnico, dovod črpalke je navpično navzdol, izhod pa navpično navzgor na drugi strani črpalke. Črpalka je v glavnem sestavljena iz spodnjega filtrirnega elementa, telesa črpalke, rotorja, gredi, zaščitne plošče, nosilca in drugih delov. Zgornji del črpalke je podprt z ležajem; črpalka je nameščena pod tekočino brez tesnila gredi, pretočni deli pa so izdelani iz materialov, odpornih proti obrabi.

Tip prenosa te črpalke je BD in DC, in sicer jermenski in neposredni pogon.
Globino potopitve v tekočino lahko določimo glede na dejanske potrebe uporabnikov v območju standardnih velikosti.

Gledano iz smeri sesalnega priključka črpalke se vrti v nasprotni smeri urnega kazalca.
Vroče oznake: Navpična črpalka za gnojnico, obložena z gumo, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popusta, cena, cenik, ponudba Najnovejše, kakovostne, napredne, najnovejše prodajne

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki