Potopna črpalka za gnojenje reke

Potopna črpalka za gnojenje reke

Potopna črpalka za gnojevko reke je potopna črpalka za gnojevko našega podjetja. Ta serija potopnih črpalk za gnojevko ima kompaktno strukturo, odlično zmogljivost, stabilno delovanje, priročno namestitev in prilagodljivo gibanje. Je idealna oprema za transport različnih abrazivnih gnojevk v podjetjih in ustanovah, kot so gradbeni materiali, občinska uprava, varstvo okolja in poglabljanje rek.

Podrobnosti o izdelku

Pogoji uporabe potopne črpalke za gnojenje reke:

1. Temperatura transportnega medija ne sme presegati 40°ƒ.

2. Specifična teža transportnega medija na splošno ni večja od 1,2.

3. pH vrednost transportnega medija je med 6-9.

4. Globina potopitve črpalke ne sme presegati 9 m.

5. V normalnih okoliščinah mora biti motor za delovanje potopljen v tekočino. Če motor deluje brez vode, je treba dodati hladilno vodo.

6. Potopne črpalke za gnojevko ne postavljajte v blato za uporabo.


River Dredging Submersible Slurry Pump


Na kratko so predstavljene značilnosti izdelka potopne črpalke za gnojevko za reko dna:

1. Potopna črpalka za gnojevko za reko dna ima visoko učinkovitost delovanja in nizke izgube.

2. Življenjska doba prelivnih delov črpalke za gnojevko je razmeroma dolga, kar prihrani stroške proizvodnje.

3. Celoten industrijski in rudarski sistem deluje stabilno in na delovanje celotnega industrijskega in rudarskega sistema ne bo vplival problem delovanja črpalke za gnojevko.


River Dredging Submersible Slurry Pump


Vzdrževanje potopne črpalke za gnojenje rek

1. Uhajanje zraka ni dovoljeno v sistemu sesalnih cevi potopne črpalke za gnojenje reke, rešetka bazena črpalke pa mora izpolnjevati zahteve glede delcev, skozi katere lahko črpalka prehaja, da se preprečijo veliki delci ali dolga vlakna materiali ne pridejo v črpalko in povzročijo blokado.

2. Potrebno je pravočasno zamenjati dele, ki jih je mogoče obrabiti, vzdrževanje in montaža morata biti pravilna, nastavitev razmika mora biti razumna in ne sme biti tesnega trenja.


River Dredging Submersible Slurry Pump


3. Vodni tlak ležaja in prostornina vode morata ustrezati predpisom, kadar koli prilagoditi (ali zamenjati) tesnjenje tesnjenja in ne povzročati puščanja tesnila gredi. In pravočasno zamenjajte tulec gredi.

4. Pri zamenjavi ležaja je treba zagotoviti, da je ležajni sklop brez prahu in da je mazalno olje čisto. Temperatura ležaja običajno ni večja od 60-650C, ko črpalka deluje, najvišja pa ne več kot 750C.

5. Zagotoviti je treba koaksialnost motorja in potopne črpalke za gnojevko ter zagotoviti, da je elastična blazinica v sklopki popolna in pravilna ter jo je treba pravočasno zamenjati po poškodbi.


River Dredging Submersible Slurry Pump

River Dredging Submersible Slurry Pump


Če želite izvedeti več o črpalki ali potrebujete našo potopno črpalko za gnojevko, se obrnite na našega profesionalnega inženirja spodaj, zagotovili bomo najboljše rešitve ~!

Telefon/WA: +86 150 7520 7025

Elektronski naslov: leo@deponpump.com

River Dredging Submersible Slurry Pump


Vroče oznake: Potopna črpalka za gnojevko, Proizvajalci, Dobavitelji, Veleprodaja, Nakup, Tovarna, Po meri, Na zalogi, V razsutem stanju, Blagovne znamke, Kitajska, Izdelano na Kitajskem, Dobava, Poceni, Popust, Nizka cena, Kupi popust, Cena, Cenik, Ponudba, Najnovejše, kakovostno, napredno, najnovejše prodajano

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki