Dostava potopnih črpalk za izkopavanje peska v Indonezijo

- 2022-03-23-

Potopne črpalke za gnojevko

Model: SS400-25-70

Zmogljivost: 400m³/h

Glava: 25m

Moč: 75kw

Največja velikost trdnih del: 25 mm

Material: visok krom

Potopna črpalka za gnojevko DEPUMP je hidravlični stroj s koaksialnim motorjem in vodno črpalko ter potopljen v srednjem delu. Oprema ima napredno strukturo s širokim pretočnim kanalom, močno zmogljivost praznjenja, odlično izbiro materiala, ki se uporablja za čiščenje in transport gnojevke metalurgije, rudnika, železarne, jeklarne, termoelektrarne in podjetij ter je idealen nadomestni izdelek za tradicionalna črpalka za gnojevko.

Serijski izdelki so zasnovani in izdelani z absorpcijo tuje napredne tehnologije.

Uporabljen je material, odporen proti obrabi, z visoko tehnologijo, da bi močno izboljšali življenjsko dobo opreme in zmanjšali pogostost popravil. Na dnu vodne črpalke je dodan niz mešalnega rotorja, razen primarnega rotorja, ki lahko razprši usedlinsko blato za dodajanje pretoka, tako da je mogoče doseči visoko koncentracijo, ko vodna črpalka nima pomožne naprave. Edinstvena tesnilna naprava učinkovito uravnava tlak znotraj in zunaj oljne komore, tako da se tlak na obeh koncih mehanskega tesnila ohranja uravnotežen. Zagotavlja zanesljivost delovanja mehanskega tesnila do največje meje in močno podaljšuje življenjsko dobo. Po potrebi se za motor sprejmejo zaščita pred pregrevanjem, zaznavanje in zaščita dovodne vode ter drugi zaščitni ukrepi, ki lahko v težkih pogojih dolgoročno varno obratuje.

Medtem lahko podjetje doda tudi protikondenzacijo, merjenje temperature ležaja in druge preventivne ukrepe lahko dodamo tudi glede na zahteve uporabnikov, da zadovoljimo uporabo v različnih priložnostih.

Če imate kakršno koli vprašanje, dobrodošli kontakt!

E-naslov:sales@deponpump.cn

Kaj je aplikacija:86 159 3397 9631