Hidravlična črpalka za blato

- 2022-03-11-


3 KOMPLETI Hidravlična črpalka za blato, ki jo poganja bager, pripravljena za dostavo v Argentino.

HYSS150-18-18.5

Velikost izpusta: DN150 mm

Zmogljivost: 150m3/h

Glava: 18m

Moč: 18,5kw

Hitrost: 980 vrt / min

maks. Velikost delcev: 28 mm

Rezervni deli: rotor 1 kos, samomešalnik 4 kos

Pomen in parametri modela
I. Strukturne značilnosti in načelo delovanja

Ko deluje hidravlična potopna črpalka za gnojevko serije HYSS, se dva rezila vrtita na obeh straneh, izkop poganja tok medija trdnih delcev in se z vrtenjem mešalne lopatice potisne v sesalni priključek črpalke za pesek, da se izvede sesanje in izpust.

Njegova glavna značilnost je naslednja,

1. Naprava za mešanje je nizka hitrost in z visokim navorom ter lahko izkoplje aglomerirano usedlino, velike zrnate trdne snovi, kamenčke itd.

2. Poleg glavnega rotorja je dovod črpalke opremljen tudi z rotorjem mešalnika, ki lahko izvleče blato, odloženo na dnu vode, v turbulenten tok in ga ekstrahira.

3. Glavni mokri končni deli, kot sta ohišje črpalke in rotor, so izdelani iz materiala z visoko odpornostjo proti obrabi, ki je odporen proti obrabi, brez zamašitve in močne zmogljivosti praznjenja ter lahko učinkovito prehaja velike trdne delce.

4. Brez omejitve sesanja, visoka učinkovitost absorpcije žlindre, temeljitejše poglabljanje.

5. Celoten stroj se lahko potopi v vodo, brez potrebe po izgradnji kompleksne zaščite tal in napeljave, upravljanje je lažje.

6. Rezalna naprava in rotor mešalnika se neposredno dotikata usedline, koncentracijo pa nadzira globina potopa, zato je nadzor koncentracije udobnejši.

7. Oprema deluje neposredno potopljena v vodo, brez hrupa in vibracij, mesto je bolj urejeno.
I. Primer namestitve

Hidravlična potopna črpalka za gnojevko serije HYSS je primerna za črpanje peska, izkopavanje dna, jalovine, elektrofilterskega pepela itd. Montaža in ergonomija sta naslednja:
Primer mešanega učinka v vodiGlobinsko čiščenje vrtin od mulja, črpanje peska z avtocest, železnic in drugih pilotskih temeljev.Primer črpanja in praznjenja fiksnih bazenov in vodnjakov, kot so tovarne in rudniki.Primeri črpanja usedlin iz rek, rezervoarjev, obalnih območij, hidroelektrarn itd.
Projekt odlagališča rečnega peska.
Sedimentacijske usedline iz jeklarn, elektrarn, rudnikov, čistilnih naprav itd.

Poglabljanje v rekah in jezerih.