Kakšna je razlika med vertikalno potopno črpalko za gnojevko in potopno črpalko za gnojevko ?

- 2022-03-08-

Radi bi predstavili koncepte in značilnosti potopljeneganavpična črpalka za gnojevkoin potopno črpalko za gnojevko, nato pa primerjajte in analizirajte razlike.

Koncept in značilnosti potopljeneganavpična črpalka za gnojevko:

Tako imenovana potopna črpalka za gnojevko pomeni, da je del (ne ves) črpalke za gnojevko potopljen pod stran, ko deluje, glava črpalke je delno pod tekočino, en konec motorja pa je na tekočini. Da bi razlikovali med črpalkami za gnojevko SP in ZJL, poznavalci industrije na splošno imenujejo SP kot potopno črpalko za gnojevko. Kot je prikazanoTako imenovaninavpična črpalka za gnojevkopomeni, da je gred črpalke navpična v vodoravni položaj. Jenavpična črpalka za gnojevko. Potopna črpalka za gnojevko ni prav tako iz industrijskega običajanavpična črpalka za gnojevko. Thenavpična črpalka za gnojevkonaše tovarne Na splošno se nanaša na črpalko za gnojevko tipa MSP.

Največja značilnost črpalke MSP je, da ne potrebuje tesnila gredi, največja globina potopitve pa je običajno znotraj 3 metrov. Po letih intenzivnih raziskav našega podjetja lahko trenutna največja potopljena globina doseže 10 metrov.

Koncept in značilnosti potopne črpalke za gnojevko

Kar zadeva strukturo, sta gred črpalke in vodoravni položaj potopne črpalke za gnojevko na splošno navpična in spadata mednavpična črpalka za gnojevko. ".

Z vidika uporabnosti je potopna črpalka za gnojevko bolj priročna kot potopnanavpična črpalka za gnojevko, in ga lahko damo neposredno v gnojevko.

Črpalka je sestavljena iz dveh delov, motorja in črpalke. Oba sta ločena s komoro za izolacijo olja in sklopom mehanskega tesnila. To je izdelek mehatronike.Razlika med potopljeniminavpična črpalka za gnojevkoin potopna črpalka za gnojevko

1. Potopljeninavpična črpalka za gnojevkoni v celoti potopljena v tekočino, medtem ko je potopna črpalka za gnojevko lahko v celoti ali delno potopljena;

2. Potopljeninavpična črpalka za gnojevkomora biti med delom fiksno nameščena in mora biti ploščad za vgradnjo v del površine tekočine, medtem ko potopna črpalka za gnojevko ne potrebuje ploščadi za namestitev in se lahko zažene neposredno s potapljanjem v gnojevko;

3. Splošna delovna globina potopljeneganavpična črpalka za gnojevkoje 3 metre. Po izboljšanju edinstvene tehnologije našega podjetja lahko največ doseže le 10 metrov, medtem ko je delovna globina potopne črpalke za gnojevko trenutno do 25 metrov;

4. Delovna globina potopljeneganavpična črpalka za gnojevkoje običajno omejena z dolžino gredi in sesalno cevjo. Delovna globina potopne črpalke za gnojevko je v glavnem omejena s tlačno odpornostjo tesnila, tesnilna naprava pa ima stroge zahteve.