MSP Vertikalna črpalka za gnojevko

- 2022-03-07-

MSP VERTIKALNA ČRPALKA ZA GOSTOVANJE--Uvod
1. Vrsta črpalke

Vrstanavpična črpalka za gnojevkoje v glavnemVertikalna črpalka za gnojevko MSP/MSPR, vrsta Wo pa pripada potopni črpalki za gnojevko.2.MSP VERTIKALNA ČRPALKA ZA GOSTOVANJE-- Strukturne značilnosti

Deli prehoda pretoka: črpalka serije MSP je anavpična črpalka za gnojevko, ki deluje pod potopitvijo. Telo črpalke je izdelano iz kovine, odporne proti obrabi, rotor pa iz odporne kovine ali gume, poliuretana in drugih materialov. Primeren je za transport korozivne žlindre. Ležajni sklop: ležaj je namazan z mastjo. Glede na nivo tekočine v bazenu žlindre je mogoče izbrati prenosno gred črpalke ali sesalno cev z različno dolžino. V primeru visokih zahtev glede globine vode v bazenu je mogoče uporabiti prilagojeno podaljšano gred. Tesnilo gredi (tesnilo): brez tesnila gredi in vode tesnila gredi lahko normalno deluje pod pogojem nezadostnega sesanja. Način prenosa: prenos s klinastim jermenom v obliki črke V in prenos z elastično sklopko. Splošna zmogljivost: sprejete so različne hitrosti in variantni načini, da črpalka deluje v najboljših delovnih pogojih, z dolgo življenjsko dobo in visoko učinkovitostjo delovanja, ki lahko izpolni številne vrste težkih transportnih pogojev.3.MSP VERTIKALNA ČRPALKA ZA GOSTOVANJE-- Aplikacija

Thenavpična črpalka za gnojevkoje v glavnem primeren za transport jedkih, grobih delcev in gnojevke z visoko koncentracijo. Široko se uporablja v metalurgiji, rudarstvu, premogu, električni energiji, gradbenih materialih, varstvu okolja in drugih oddelkih.

Točke namestitvenavpična črpalka za gnojevkoin koraki namestitvenavpična črpalka za gnojevko

Vertikalna črpalka za gnojevkoje vakuumska črpalka, ki se uporablja za transport različnih industrijskih tekočin. Ta vrsta črpalke je lahko tudi odporna na obrabo pod pogojem odpornosti proti koroziji in se lahko prilagodi okolju. Namestitev oznavpična črpalka za gnojevkoje zelo pomembno. Namestiti ga moramo v skladu z zahtevami, da se izognemo nepravilnostim v procesu uporabe.

(1) Namestite ležaj na ohišje ležaja oziroma na sedež ležaja.

(2) Namestite obroč iz klobučevine na končne pokrove ležajev a, C in ležajno škatlo.

(3) Namestite končna kapica ležaja B in C na ležaj ležaja in ju pritrdite z vijaki.

(4) Navijte ležajno škatlo z ležajem, nameščenim na gredi, privijte okroglo matico in pritrdite končni pokrov ležaja a na škatlo ležajev (Mei,, Bao).

(5) Namestite gred v ležišče ležaja, jo pritrdite z vijaki, privijte nastavitveni vijak, namestite ležaj na podporni sedež in namestite obroč za zadrževanje vode na ustrezen položaj spodnjega ležaja.

(6) Pritrdite povezovalno cev na ležaj ležaja, namestite pokrov črpalke na spodnji del priključne cevi, namestite rotor na spodnji del gredi in ga zategnite, namestite sprednji pokrov telesa črpalke po vrsti in pritrdite ga z vijaki, nastavite režo med tekačem in sprednjim pokrovom z nastavitvenim vijakom na ohišju ležajev (nadzorovano znotraj 1-1,5 mm) in ga nato pritrdite z maticami in vijaki.

Dobrodošli, da nas kontaktirate za več informacij

Elektronski naslov: info@deponpump.cn

Whatsapp: +86 18132711119