Depumpova trajnost s centrifugalnimi črpalkami

- 2022-03-03-

Od ustanovitve našega podjetja leta 1998 so bile naše centrifugalne črpalke prodane v več kot 200 državah in regijah po vsem svetu, našim novim in starim strankam pa smo zelo hvaležni za njihovo močno podporo.S 23 leti proizvodnih in prodajnih izkušenj imamo natančen nadzor nad domačim in mednarodnim trgom črpalk. 60-članska prodajna ekipa nenehno raziskuje mednarodni trg, hkrati pa nenehno inovira naše izdelke in povečuje našo linijo izdelkov, da bi zadostila potrebam mednarodnega trga, s čimer nam in našim strankam pomaga pri boljšem trženju. Do zdaj naša linija izdelkov vključuje večstopenjske črpalke, črpalke za čisto vodo, blatne črpalke, potopne črpalke itd. Med njimi je večstopenjska črpalka eden od ugodnejših izdelkov našega podjetja.

Poleg tega imamo 9-člansko strokovno ekipo za načrtovanje in raziskave in razvoj ter 4-člansko ekipo inženirskih svetovalcev. Ne glede na to, kako zapleteni so delovni pogoji stranke, lahko ponudimo razumne rešitve za pomoč strankam pri reševanju njihovih težav.

Izkušena marketinška ekipa in strokovna ekipa za načrtovanje ter raziskave in razvoj so postavili tudi trdne temelje za trajnostni razvoj podjetja Depump.

Prosimo, kontaktirajte nas, če želite izvedeti več novic in informacij o centrifugalnih črpalkah.

Leo Chow

Telefon/WA: +86 150 7520 7025

Elektronski naslov: Leo@deponpump.com