Kako zagotoviti, da črpalka za gnojevko deluje v okolju z visoko temperaturo

- 2021-10-09-

Thečrpalka za gnojevkoje lahko med uporabo izpostavljen visokim temperaturam, kar bo dolgo vplivalo na njegovo delovno učinkovitost. Če je temperatura okolice previsoka, moramo stroj pravočasno prilagoditi. Torej, ko naletimo na to situacijo, kako upravljati stroj, da bo stroj normalno deloval brez težav? Danes si oglejmo način delovanjačrpalka za gnojevkov okolju z visoko temperaturo.


1. Upočasnite hitrost staranja glavnega izolacijskega motorja, podaljšajte njegovo življenjsko dobo in bodite bolj odporni na visoke temperature.


 
2. Po napetostičrpalka za gnojevkose prilagodi, se delovni tok membranske črpalke zmanjša na 210 A, kurilna vrednost pa se relativno zmanjša, s čimer se zniža temperatura.
 


3. Poskusite uravnotežiti porazdelitev obremenitve obeh odsekov zbiralke, da preprečite prekomerni padec napetosti, ki ga povzroči preobremenitev dela zbiralke.
 
4črpalka za gnojevkoima visoko hitrost, visok pritisk vetra in veliko količino zraka, učinek hlajenja pa je močno povečan. Pri enaki temperaturi okolice in toku obremenitve je glavna temperatura motorja padla za 12°C, glavna temperatura motorja pa poleti ni presegla meje.
  
5. Ventilator aksialnega pretoka je mogoče krmiliti ročno. Ko je motor glave izklopljen, lahko aksialni ventilator še vedno deluje, da popolnoma ohladi glavočrpalka za gnojevkomotor.
  Čečrpalka za gnojevkoželi normalno delovati pri visoki temperaturi, potem lahko mehansko opremo pravočasno prilagodite po zgornji metodi, tako da lahko črpalka za gnojevko ohladi svojo temperaturo in deluje bolje. Hkrati lahko podaljša življenjsko dobo opreme, kar dejansko prihrani stroške za podjetje. Če želite izvedeti več, se obrnite na nas.

Prosimo, kontaktirajte nas, če želite izvedeti več novic o črpalkah in informacij.

Leo Chow
Telefon/WA: +86 150 7520 7025

Elektronski naslov: Leo@deponpump.com