Previdnostni ukrepi za dvig vodoravne črpalke za gnojnico

- 2021-07-22-

Varnostni ukrepi za dviganjeVodoravna črpalka za gnojnico

1. Pri dvigovanju avodoravna črpalka za gnojnicobrez podlage ali samo z ločenim sedežem mora biti dvižno težišče v stranski kvadratni luknji nosilca blizu glave črpalke, žična vrv pa mora skozi navpičnico navzgor, da se poveže z dvigalnim kavljem. Da bi ohranili ravnotežje črpalke za gnojnico, je treba med vijake na ohišju črpalke in dvižni kavelj nastaviti pomožno dvižno žično vrv. Vijaki na pokrovu nosilca ter ohišja sprednje in zadnje črpalke so predvideni za demontažo pokrova nosilca ali ohišja sprednje in zadnje črpalke. Ne smejo se uporabljati samo za dvigovanje celotne črpalke, da se preprečijo nesreče.

2. Vodoravna črpalka za gnojnicoz motorjem z dvižnim jermenom in skupnim dnom. Težišče dviga je v kvadratni luknji nosilca blizu sklopke, žična vrv pa gre navzgor in navzgor ter se poveže z dvižnim kavljem. Da bi ohranili ravnotežje, mora biti povezan z dvižnim kavljem. Med vijakom dvižnega ušesa, vijakom dvižnega ušesa motorja in dvižnim kavljem je nad ohišjem črpalke nameščena pomožna dvižna žična vrv.

3. Thevodoravna črpalka za gnojnicoenota z napravo za vmesno spreminjanje hitrosti, kot je sklopka, naj sprejme deljeno dvigovanje.

4. Kontaktni del jeklene žične vrvi in ​​ohišje črpalke je treba zaščititi z mehkim materialom, da ne poškodujete videza črpalke za gnojevko ali povzročite prekinitve žične vrvi.

Vodoravna črpalka za gnojnico