Glavne točke pozornosti pri vzdrževanju močne črpalke za gnojnico

- 2021-07-17-

Glavne točke pozornosti pri vzdrževanjuMočna črpalka za gnojnico.Funkcija krmiljenja motorjaMočna črpalka za gnojniconi majhen, dober motor pa lahko pripomore k podaljšanju življenjske dobe blatne črpalke. Varjenje motornih navitij je ključni tehnični proizvodni in predelovalni postopek v proizvodnem in razvojnem procesu avtomobilskega podjetja, kot so varjenje glavnega in glavnega voda navijanja, varjenje glavnega voda in svinca, varjenje vodilna palica rotorja bakrene palice in končni obroč itd., vse te pomembne povezave se bodo odločile, da bodo neposredno vplivale na zanesljivost operacijskega sistema, povezanega z motorjem.

Splošne metode varilne tehnologije za navitja krmiljenja motorja:

1. Srebrno bakreno varjenje je primerno za varjenje z blatno črpalko, visoke zahteve glede zanesljivosti pri visokotemperaturnih delovnih trenutkih in način varjenja, ki ga uporabljajo proizvajalci motorjev. Oprema za varjenje z gorilnikom za kisik z acetilenom. Varjenje, da navoj v bližini motorja ne zažge izolacije žice, mora biti glava blizu azbestne vrvi ovite črte. Hkrati preprečuje, da bi skozi utor tuljave tekla spajka in tok, ki kratkostiči izolacijo zaradi opeklin.

2. TheMočna črpalka za gnojnicospajkanje je bolj priročno za kombiniranje in spajkanje je trdno, zato so raziskave aplikacij pogoste, vendar je temperatura delovnega okolja razmeroma nizka. Splošno uporabljeno spajkanje vključuje spajkanje in spajkanje železa. Ko je število varilnih žic razmeroma veliko, lahko uporabimo način vlivanja kositra. Zaradi omejevanja nizkega tališča spajkalnega kositra se lahko uporablja le pri načrtovanju majhnih krmilnih motorjev in navitij motorjev z nizkim dvigom temperature.

3. Ko seMočna črpalka za gnojniconavitje je tanjše, lahko se uporablja obločno varjenje. Značilnost obločnega varjenja je, da ni pretoka, je hiter in priročen, vendar je v večpotni vzporednici veliko koncev navojev, če postopek ni vešč, je varjenje enostavno zamuditi ali varjenje je ni močna.

4. Varjenje bakra in aluminija s kisikom pri varjenju najprej na bakreno žico povežemo bakreno žico ali kositer, nato strgamo čisto aluminijasto žico, nasedlo na bakreno žico, in aluminijasta žica je nekoliko višja od bakrene žice . Premažite plast aluminijastega spajka v prahu, z nevtralnim plamenom plinskega varjenja stopite aluminijasto žico in aluminij stopite na vrh bakra, da dobite sferični spajkalni spoj.

Močna črpalka za gnojnico