Razlogi za močne vibracije centrifugalne črpalke za blato

- 2021-07-14-

Razlogi za močne vibracije CentrifugalaČrpalka za blato

1. Ko se uporablja blatna črpalka, seCentrifugal Črpalka za blatolahko močno vibrira. Razlog za ta pojav je lahko neravnovesje električnega rotorja ali kombinacija slabih povezav in obraba ležaja zaradi upogibanja.

2. Silovite vibracije blatne črpalke so lahko predvsem posledica popuščanja ali pretrganja dela delovnih delov vrtljivega dela; morda zato, ker podpora cevovoda ni trdna itd. To je mogoče rešiti s sprejetjem ustreznih prilagoditev, popravil, ojačitev in zamenjav.

3. Montaža matic Če puščanje ni resno, lahko na puščanje nanesemo tudi cement ali puščanje ali ga z začasnim popravilom zmešamo s cementno brozgo in deasfaltiranim oljem. Nekaj ​​mokrega blata ali mehkega mila. Če pušča spoj, lahko matico privijte ročno. V resnih primerih ga je treba ponovno razstaviti.

4. Ker je pakirno delo pretesno, hladilna voda ne more vstopiti kot embalaža ali pa je površina gredi poškodovana. Črpalka za gnojevko lahko sprejme nekaj ukrepov za sprostitev embalaže, čiščenje blokade tesnilne cevi itd. Težavo zaradi obrabe embalaže je treba zamenjati z novo. Pred namestitvijo namočite olje, namestite ga krog za krogom in zamaknite ureze, da zmanjšate uhajanje vode. Končni krog je po namestitvi embalaže, žlezo je treba priviti in med delovanjem prilagoditi tesnost.

5. Centrifugal Črpalka za blatone absorbira vode ali odteka: razlogi so predvsem zataknjeni spodnji ventil, zamuljenje filtrirane vode, velika višina absorpcije vode ali uhajanje vode ali pa je to lahko posledica napačnega krmiljenja ali blokade rotorja tekač. Po pregledu enega za drugim se lahko izvedejo ukrepi, kot so popravilo spodnjega ventila, izkopavanje mulja, popravljanje krmiljenja in čiščenje tekača.

Centrifugal Črpalka za blato