Namen potopne črpalke za gnojnico za rudarstvo

- 2021-07-07-


Previdnostni ukrepi za sestavljanje potopne črpalke za gnojnico za rudarstvo. Sklop gredi za rudarstvo potopne črpalke za gnojnico
(1) Mazivo je treba pred montažo potopne črpalke za gnojnico za rudarstvo nanesti na pritrdilno površino, da se prepreči zaseg s površino za parjenje in zaščiti luknjo gredi pred poškodbami.
(2) Namestitev ležaja sprejme metodo vročega polnjenja. Ležaj vstavite v grelno škatlo z organskim oljem in ga z oljem segrejte na 80-100 ° C. Vse parne površine naj bodo potopljene v rezervoar za olje. Namestiti je treba termometer in temperaturo strogo nadzorovati, da ne presega 100 ° C. Po vročem polnjenju ga je treba ohladiti naravno in ne nenadoma, da se izognete poškodbam ali deformacijam delov.
2. Sklop ležajev za rudarstvo potopne črpalke za gnojnico
(1) Uporabiti je treba ležaje, ki so prestali pregled, in ležajne dele je treba vzdrževati.
(2) Preverite notranji premer ležaja, zunanji premer, širino, vzporednost obeh koncev drsne steze, hrapavost površine in ali obstajajo napake, kot so rja in madeži, in ali je vrtenje prožno.
(3) Za kotne kontaktne ležaje in dvovrstne samonastavljive ležaje je treba ločeno pregledati zračnost ležaja, da se poišče središče dirkališča, ali je treba dodati oblazinjenje in debelino oblazinjenja glede na višino relativnega notranjega obroča do zunanjega obroča. Debelina oblazinjenja je v skladu z zagotovljenim ležajem. Določena je standardna razdalja.
(4) Pri sestavljanju snemljivega ležaja ga je treba namestiti v skladu z oznakami za poravnavo notranjih in zunanjih obročev in ga ni mogoče namestiti v neurejenem položaju.
(5) Pri ležajih z nastavljivim sklopom glave mora biti oštevilčen konec navzven za identifikacijo med sestavljanjem.