Kako razstaviti rotor črpalke za gnojnico

- 2021-07-07-

Način demontaže, namestitve in zamenjave rotorja črpalke gnojnice Dno opreme je opremljeno s koaksialnim močnim mešalnim tekačem, odpornim proti obrabi, ali pa lahko električni mešalnik namestite samostojno (število lahko nadzirate v 1-4) in močno mešanje lahko uporabite razvrtalec materiala, odpornega proti obrabi. Dno usedline mešamo, da nastane suspendirana suspenzija, ki se istočasno črpa. Izdelki se pogosto uporabljajo v rudarstvu, elektroenergetiki, metalurgiji, premogu, varstvu okolja in drugih panogah za prevoz gnojevke, ki vsebuje abrazivne trdne delce, kot so pridobivanje zlata, prevoz gnojevke iz obratov za obogatitev metalurške elektrarne, odstranjevanje hidravličnega pepela v termoelektrarnah, gnojevka za premog za pranje premoga in težki mediji Prevoz, poglabljanje rek, črpanje in poglabljanje rek itd.

Kratek uvod v prednosti črpalke:
1. Vprašanje: Ali za izdelek velja omejitev sesanja?
Odgovor: Kupec se trudi čim bolj prilagoditi dejanskim delovnim pogojem in ni omejen s sesalnim območjem, sesanjem peska in odstranjevanjem peska.
2. Vprašanje: Ali lahko gnojevko na dnu globoke vode črpamo?
Odgovor: Ločeno nameščen obrabni mešalni rotor, ki je odporen na obrabo, se neposredno dotakne površine nanosa in koncentracijo nadzira globina potopa, zaradi česar je nadzor koncentracije svobodnejši.
3. Je rotor izdelan iz materiala, odpornega proti obrabi?
Odgovor: Glavni deli pretoka, kot so ohišje črpalke, rotor, mešalno kolo, zgornja in spodnja pokrovna plošča, so izdelani iz materiala z visoko kromovo zlitino, ki je odporen proti obrabi in koroziji. Tekač je na pol odprta struktura, brez blokade, močnejša prehodna sila, blato in pesek pa imata močno zmogljivost in lahko učinkovito prehajata skozi večje trdne delce.
4. Vprašanje: Kako razstaviti, namestiti in zamenjati rotor črpalke za gnojnico Ali je treba motor potopiti, da deluje?
Odgovor: Motor je potopljen pod vodo, rotor črpalke za gnojnico je bolj priročen za namestitev in vzdrževanje, delovišče pa je čistejše in bolj urejeno.
5. V: Ali mora biti vaša črpalka še vedno opremljena s pomožno vakuumsko črpalko?
Odgovor: Ni vam treba biti opremljen s pomožno vakuumsko črpalko, enostavnejši za namestitev in uporabo ter manjšo naložbo.