Centrifugalna črpalka iz blata

Centrifugalna črpalka iz blata

Kitajska Blato Glina Zlato Horizontalno rudarstvo gramoz pesek centrifugalna črpalka gnojnice Lahko ste prepričani, da boste pri nas kupili centrifugalno črpalko za blato.

Podrobnosti o izdelku

Centrifugalna črpalka za blato iz blata

Primerni delovni pogoji:
Rudarstvo in predelava mineralov (zlato / baker / železova ruda / svinec in cink / kositer / volfram itd.)
Okoljsko čiščenje vode in odplak
Power & Oil (spodnji pepel, apnena gošča za FGD)
Kemična industrija (fosfat / kalij / kemična gnojila itd.)
Živilska in druga industrija (sladkor / papir in celuloza / tobak)
Poglabljanje (pesek in gramoz)
MAH Težke, vodoravne črpalke za gnojnico. Visoko učinkovit prenos abrazivnih gnojnic z visoko gostoto s podaljšano življenjsko dobo in zanesljivimi servisnimi intervali. Črpalke MAH imajo robustno litoželezno konstrukcijo z zamenljivimi obrabnimi oblogami, ki so na voljo v 27% kromovem železu, gumi ali uretanu, da ustrezajo širokemu spektru uporabe, vrstam gnojnice in konsistencam. MAH vodoravne črpalke za gnojnico so 100% popolnoma zamenljive z najpogostejšo zasnovo črpalke za gnojnico v rudarski industriji.Prednosti črpalke za gnojnico so naslednje:
1) visoka koncentracija, volumska koncentracija doseže do 60%, masna koncentracija doseže do 70%;
2) Celovita zmogljivost je dobra, visoka glava: prenos na velike razdalje in visoka glava, ena nastavljena glava lahko doseže do največ 120 m in se lahko uporablja zaporedno, da izpolni veliko večje zahteve glede glave;
3) Zmogljivost velikega pretoka: doseže 3400 m3 / h;
4) Dobra sposobnost prehajanja: gramozna črpalka ima največjo dovoljeno velikost delcev 380 mm;
5) Velikost premera: velikost izhoda od 1 "do 22"
6) Široka uporaba: lahko se prevaža vsa gnojevka, blato in slabo jedko sredstvo, ki se pogosto uporablja v industriji rudarstva, električne energije, metalurgije, premoga, gradbeništva itd.
7) Visoka korozija, odpornost proti obrabi, material je neobvezen: kovinski pretočni deli, vključno z: A05 (Cr27Mo), A33 (Cr30MoNi) A49 (Cr30MoNiCu) in gumijastim materialom itd. Vrednost PH 1,0-14.
8) Naše podjetje je opravilo certifikat ISO in vse naše črpalke imajo certifikat CE in so v skladu z mednarodnimi standardi.
9) Na voljo sta pogonski motor z motorjem in dizelskim gorivom;

10) Vrste načina vožnje zadovoljujejo različne potrebe po prostoru na lokaciji: CR, CZ, CV, ZV;
Vroče oznake: Centrifugalna črpalka za blato iz blata, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popustov, cena, cenik, ponudba, najnovejše , Kakovost, Napredno, Najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki