MSPR gumena črpalka za gnojnico

Črpalka za gnojnico MSPR je obložena z navpično centrifugalno črpalko za gnojnico. Vhod črpalke je navpično navzdol, izhod pa navpično navzgor na drugi strani črpalke. Črpalka je v glavnem sestavljena iz spodnjega filtrirnega elementa, telesa črpalke, rotorja, gredi, zaščitne plošče, nosilca in drugih delov. Zgornji del črpalke je podprt z ležaji.
Črpalka je nameščena pod tekočino brez tesnila gredi, pretočni deli pa so izdelani iz materialov, odpornih proti obrabi.
Tip prenosa te črpalke je BD in DC, in sicer jermenski in neposredni pogon.
Globino potopitve v tekočino lahko določimo glede na dejanske potrebe uporabnikov v območju standardnih velikosti.
Gledano iz smeri sesalnega priključka črpalke se vrti v nasprotni smeri urnega kazalca.
Področje uporabe potopljene črpalke za gnojnico tipa SP: v glavnem primerna za transport jedkih, grobih delcev in gnojevke z visoko koncentracijo.
MSPR gumena obloga s črpalko za gnojnico se pogosto uporablja v metalurgiji, rudarstvu, premogu, električni energiji, gradbenih materialih, varstvu okolja in drugih sektorjih.
Prilagojene izdelke MSPR gumena črpalka za gnojnico, izdelane na Kitajskem, lahko kupite po nizki ceni ali poceni. Depump Technology je znani MSPR gumena črpalka za gnojnico proizvajalec in dobavitelj na Kitajskem. Poleg tega imamo lastne blagovne znamke in dobavljamo tudi embalažo v razsutem stanju. Če naročim zdaj, ga imate na zalogi? seveda! Po potrebi ne bomo ponudili le cenikov, temveč tudi ponudbe. Kakšno ceno mi boste dali, če želim na debelo? Če je vaša količina na debelo velika, lahko zagotovimo tovarniško ceno. Vabljeni v našo tovarno, kjer boste kupili najnovejše prodajne, najnovejše, napredne, popustne in visokokakovostne izdelke MSPR gumena črpalka za gnojnico. Lahko ste prepričani, da pri nas kupite izdelek s popustom. Veselimo se sodelovanja z vami, če želite izvedeti več, se lahko zdaj posvetujete z nami, odgovorili vam bomo pravočasno!