ML lahka črpalka za gnojnico

Črpalka za gnojnico tipa L je konzolna, vodoravna dvooslojna aksialna sesalna centrifugalna gnojnica. Položaj iztoka črpalke je mogoče namestiti in uporabljati v intervalu 45 ° C in ga po potrebi zasukati pod osmimi različnimi koti.
Telo črpalke za tekočo tekočino ML ima zamenljivo kovinsko oblogo, odporno proti obrabi, pretočni deli, kot so rotor, plašč in zaščitna plošča, pa so izdelani iz kovine, odporne proti obrabi.
Lahke črpalke za gnojnico ML imajo v primerjavi s težkimi črpalkami za gnojnico visoko hitrost, majhnost in majhno težo ter so primerne za prenos drobnih delcev, gnojnice z nizko koncentracijo ali jedke gnojevke. Teža prenesene brozge.
Prilagojene izdelke ML lahka črpalka za gnojnico, izdelane na Kitajskem, lahko kupite po nizki ceni ali poceni. Depump Technology je znani ML lahka črpalka za gnojnico proizvajalec in dobavitelj na Kitajskem. Poleg tega imamo lastne blagovne znamke in dobavljamo tudi embalažo v razsutem stanju. Če naročim zdaj, ga imate na zalogi? seveda! Po potrebi ne bomo ponudili le cenikov, temveč tudi ponudbe. Kakšno ceno mi boste dali, če želim na debelo? Če je vaša količina na debelo velika, lahko zagotovimo tovarniško ceno. Vabljeni v našo tovarno, kjer boste kupili najnovejše prodajne, najnovejše, napredne, popustne in visokokakovostne izdelke ML lahka črpalka za gnojnico. Lahko ste prepričani, da pri nas kupite izdelek s popustom. Veselimo se sodelovanja z vami, če želite izvedeti več, se lahko zdaj posvetujete z nami, odgovorili vam bomo pravočasno!