Rudarska lahka gnojna črpalka

Rudarska lahka gnojna črpalka

Črpalka za gnojevko za rudarstvo peska za rudarjenje peska iz blata za blato iz blata. Dobrodošli pri nakupu rudarske črpalke za gnojnico pri nas.

Podrobnosti o izdelku

Rudarska lahka črpalka za gnojnico

Črpalka za gnojnico ML serije

Področje uporabe:pogosto se uporablja v metalurgiji, rudarstvu, premogu, kemični industriji, elektrarnah, črpanju peska, varstvu okolja, komunalnem inženiringu in drugih panogah. Uporablja se lahko za prevoz gnojnice z visoko koncentracijo in nizko abrazivno žlindro.

Material:visokokromna zlitina odporna proti obrabi.Pomen modela: na primer 100d-l (R)
100: premer izhoda je 100 mm
D: Oblika oklepaja
50: lahka črpalka za gnojnico (odprto kolo)
R: Gumeni materialOpis črpalke za gnojnico:  
Struktura črpalke za gnojnico: Lahka črpalka za gnojnico tipa L je konzolna, vodoravna dvojna lupina aksialnega sesalnega centrifugalnega gnojevke. Izhodni položaj črpalke je mogoče zasukati za osem različnih kotov v skladu z intervalom 45 °.
Material črpalke za gnojnico: Telo črpalke za gnojnico tipa L ima zamenljivo kovinsko oblogo, odporno proti obrabi, rotor, plašč, zaščitno ploščo in druge prehodne dele, izdelane iz kovine, odporne proti obrabi.Uporaba črpalke za gnojnico:V primerjavi s težko črpalko za gnojnico ima črpalka visoko hitrost, majhno prostornino in majhno težo, primerna za prenos drobnih delcev, gnojnice z nizko koncentracijo ali jedke gnojevke. Masna koncentracija gošče je na splošno manjša od 30%. Uporablja se lahko tudi za transport visoko koncentrirane in nizko abrazivne brozge.Oblika tesnjenja:tesnilo gredi črpalke tipa L lahko sprejme tesnilno tesnilo, tesnilo pomožnega rotorja, tesnilo plus pomožno tesnilo rotorja, mehansko tesnilo itd.

Vrsta menjalnika:Neposredni pogon DC, vzporedni jermenski pogon Cr, zvz zgornji in spodnji jermenski pogon, CV vertikalni jermenski pogon itd.Vroče oznake: Rudarska lahka gnojna črpalka, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobav, poceni, popust, nizka cena, nakup popusta, cena, cenik, ponudba, najnovejše , Kakovost, Napredno, Najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki