Rudarska centrifugalna črpalka za gnojevko

Rudarska centrifugalna črpalka za gnojevko

Rudarska centrifugalna črpalka za gnojevko je vrsta črpalke z visoko vsebnostjo kroma, ki se uporablja predvsem za transport tekočine, ki vsebuje trdne delce. Številni rudarski projekti, projekti črpanja peska itd. bodo uporabljali to črpalko. Način priključitve črpalke, pogon, glavo, pretok in druge parametre je mogoče prilagoditi glede na dejanske delovne pogoje.

Podrobnosti o izdelku

Črpalke za gnojevko lahko v grobem razdelimo na vodoravne črpalke za gnojevko in navpične črpalke za gnojevko. Tokrat bomo predstavili aplikacije horizontalaCentrifugalna črpalka za gnojevko.

Uporaba rudarske centrifugalne črpalke za gnojevko

Centrifugalna črpalka za gnojevkose lahko široko uporablja v rudarstvu, elektroenergetiki, metalurgiji, premogu, varstvu okolja in drugih industrijah za transport gnojevke, ki vsebuje abrazivne trdne delce. Kot so transport gnojevke v metalurških čistilnih obratih, hidravlično odstranjevanje pepela v termoelektrarnah, transport premogovne gnojevke in težkih srednje velikih količin v premogovnih napravah, poglabljanje rečnih kanalov in poglabljanje rek. V kemični industriji se lahko prevažajo tudi nekatere korozivne suspenzije, ki vsebujejo kristale.

Trenutno je približno 80% vlogCentrifugalna črpalka za gnojevkose uporabljajo v rudarski industriji. Zaradi težkih pogojev primarne izbire rude je življenjska doba črpalke za gnojevko na tem delu na splošno nizka. Seveda imajo različne rude različno abrazivnost.


MiningCentrifugalna črpalka za gnojevko


V industriji pranja premoga je zaradi različnih delovnih pogojev lažje blokirati večje bloke premoga in premogovni sloj, poleg tega pa so oblikovane zahteve zaCentrifugalna črpalka za gnojevkoso zelo visoke. Depumpova črpalka za gnojevko je bila izboljšana, da popolnoma premaga to pomanjkljivost. Življenjska doba črpalke se je močno izboljšala.


MiningCentrifugalna črpalka za gnojevko


Na področju izbire peska iz morske vode so kupci postopoma prepoznali tudi uporabo črpalk za gnojevko. Vendar pa se pri izbiri peska v morski vodi in peska za izkopavanje v rečnih kanalih pogosteje imenujejo črpalke za gnojevko in črpalke za poglabljanje. Čeprav so imena različna, jih glede na strukturne značilnosti in načela delovanja črpalk lahko na splošno imenujemo črpalke za čiščenje žlindre. Zato ji v tem izboru morske vode pogosto rečemo peščena črpalka, pri projektih poglabljanja rek pa smo ji vajeni imenovati črpalka za poglabljanje.


MiningCentrifugalna črpalka za gnojevko


Čeprav je uporaba gnojevalnih črpalk obsežna, je pravilna uporaba zelo pomembna. Zaradi omejitev svojega imena,Centrifugalna črpalka za gnojevkonekateri neindustrijski ljudje to narobe razumejo. Pravzaprav so črpalka za gnojevko, črpalka za gnojevko, črpalka za izkopavanje dna, črpalka za izkopavanje itd. vse v obsegu uporabe črpalke za nečistoče.


MiningCentrifugalna črpalka za gnojevko


Tehnični podatki centrifugalne črpalke za gnojevko


Blagovna znamka
DEPUMP
Kraj izvora
Hebei, Kitajska
Konjska moč
10hp-800hp
Pritisk
0,5 bar-15 bar, visok tlak
Dolžina kabla
Kot zahtevo stranke
Napetost
380V/400V/415V/460V/1160V
Največja moč
15-600kw
Aplikacija
Rudarstvo/Marine/Pranje in čiščenje/itd
Vir energije
Električni
Struktura
Enostopenjska črpalka
Velikost vtičnice
1-18 palcev
teorija
Centrifugalna črpalka
Material
Visoka vsebnost kroma
Barva
Po želji stranke

Želite izvedeti več o črpalki ali potrebujete našeCentrifugalna črpalka za gnojevko, vas prosimo, da se obrnete na našega profesionalnega inženirja spodaj, zagotovili bomo najboljše rešitve ~!
Telefon/WA: +86 150 7520 7025
Elektronski naslov: leo@deponpump.com

MiningCentrifugalna črpalka za gnojevko

Vroče oznake: Rudarska centrifugalna črpalka za gnojevko, Proizvajalci, Dobavitelji, Veleprodaja, Nakup, Tovarna, Po meri, Na zalogi, Razsuti, Blagovne znamke, Kitajska, Izdelano na Kitajskem, Dobava, Poceni, Popust, Nizka cena, Kupi popust, Cena, Cenik, Ponudba, Najnovejše , Kakovost, napredna, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki