Obtočna črpalka za recirkulacijo industrijske odpadne vode

Obtočna črpalka za recirkulacijo industrijske odpadne vode

Industrijska črpalka za recirkulacijo gnojevke se uporablja predvsem v elektroenergetiki, metalurgiji, premogu, gradbenih materialih, kemični industriji in drugih industrijskih industrijah, večinoma se uporablja za transport abrazivne brozge, ki vsebuje trdne delce.

Podrobnosti o izdelku

Kupite visokokakovostno črpalko za recirkulacijo industrijske odpadne vode, izdelano na Kitajskem od Depump

Običajno bomo naše cenjene kupce zadovoljili z našo vrhunsko kakovostjo, fantastično prodajno ceno in dobrim podjetjem, saj smo veliko bolj strokovni in veliko bolj pridni ter to storimo na stroškovno učinkovit način za priljubljeno zasnovo za recirkulacijo industrijskih odpadnih voda na Kitajskem. Črpalka za gnojevko, če potrebujete skoraj vse naše izdelke in rešitve, nas kontaktirajte zdaj. Veselili smo se, da vas kmalu slišimo. Priljubljena zasnova za kitajsko kanalizacijsko črpalko, blatno črpalko, da bi imeli veliko več podjetij. Tovariši, posodobili smo seznam artiklov in iščemo optimistično sodelovanje. Naša spletna stran prikazuje najnovejše in popolne informacije in dejstva o našem seznamu blaga in podjetju. Za nadaljnjo potrditev bo naša skupina svetovalnih storitev v Bolgariji takoj odgovorila na vsa poizvedovanja in zaplete. Verjetno se bodo po svojih najboljših močeh potrudili, da bi zadovoljili potrebe kupcev. Prav tako podpiramo dostavo popolnoma brezplačnih vzorcev. Poslovni obiski našega podjetja v Bolgariji in tovarne so na splošno dobrodošli za pogajanja, ki so koristna. Upam, da strokovne izkušnje srečno podjetje sodelovanje opravlja z vami.

1. Pregled črpalk za recirkulacijo industrijske odpadne vode


Obtočna črpalka za recirkulacijo industrijske odpadne vode je enostopenjska enostopenjska centrifugalna črpalka za gnojevko. Telo črpalke ima notranjo in zunanjo bimetalno strukturo. Ohišje črpalke je navpična sredinsko odprta vodna odprtina, ki se lahko vrti v osmih različnih položajih v intervalih 45°.


2. Kratka predstavitev črpalke za recirkulacijo industrijske odpadne vode

Obtočna črpalka za recirkulacijo industrijske odpadne vode je visoko učinkovita, varčna z energijo, dolga življenjska doba, majhna teža, razumna struktura, zanesljivo delovanje in priročno vzdrževanje. Primeren je za elektroenergetiko, metalurgijo, premog, gradbene materiale in druge industrije. Predelovalni medij je abrazivna ali korozivna gošča, ki vsebuje trdne delce. Tekoča mešana koncentracijska malta je 45 %, rudna brozga je 60 %, temperatura medija pa je ≤60℃. Ta tip črpalke se lahko uporablja v večstopenjski kaskadi.


Obtočna črpalka za recirkulacijo industrijske odpadne vode


3. Splošna zmogljivost črpalke za recirkulacijo industrijske odpadne vode

Obtočna črpalka za recirkulacijo industrijske odpadne vode ima širok razpon delovanja, dobro kavitacijsko zmogljivost in visoko učinkovitost. Večstopenjska tandem tehnologija se lahko uporablja za prevoz na dolge razdalje. Na voljo so različne kovine za prenapetostne dele in povečajte globino. Zaradi uporabe več hitrosti in več različic črpalka deluje v najboljših industrijskih in rudarskih pogojih. Ima dolgo življenjsko dobo in visoko učinkovitost delovanja ter lahko izpolni številne vrste težkih pogojev transporta.


4. Material izdelka za črpalko za recirkulacijo industrijske odpadne vode

Material iz visoko kromove zlitine, odporen proti obrabi.5. Značilnosti črpalke za recirkulacijo industrijske odpadne vode

Danes, z razvojem in izboljšanjem tehnologije črpalk za nečistoče, v kombinaciji s povratnimi informacijami in izkušnjami uporabnikov, z uporabo sodobne teorije mehanike tekočin, sodobne mehanske teorije in tehnologije oblikovanja računalniške programske opreme; naše podjetje je lansiralo serijo črpalk za gnojevko EZJ, ki imajo modele Značilnosti, kot so široka pokritost pogojev delovanja in priročna izbira modelov. Ta serija izdelkov je zasnovana kot enostopenjska centrifugalna črpalka za gnojevko z enim sesom. Po strukturi se deli na horizontalno (serija ZJ) in vertikalno (serija SP). Vodoravna črpalka za gnojevko ZJ je razdeljena na 350 mm, 300 mm, 250 mm, 200 mm, 150 mm, 100 mm, 80 mm, 65 mm, 50 mm, 40 mm in druge specifikacije glede na izstopni premer; črpalka vsake specifikacije ima drugačen premer rotorja glede na glavo za izbiro.

Ta serija črpalk za gnojevko je inovativna v hidravlični zasnovi in ​​strukturni zasnovi. Pretočni deli so izdelani iz samorazvite litega železa proti obrabi z visokim kromom, odpornim proti obrabi, ki ima visoko učinkovitost, varčevanje z energijo, dolgo življenjsko dobo, majhno težo in razumno strukturo. , Zanesljivo delovanje, nizke vibracije, nizek hrup, priročno vzdrževanje in druge izjemne lastnosti.

Telo črpalke ima dvojno strukturo ohišja črpalke, ki je priročna za zamenjavo pretočnih delov; glede na tlačne zahteve je zunanje ohišje črpalke izdelano iz nodularne litine ali sive litine, notranje ohišje črpalke pa je izdelano iz bele litine ali litega jekla z visoko vsebnostjo kroma proti obrabi.


Obtočna črpalka za recirkulacijo industrijske odpadne vode


6.Obtočna črpalka za recirkulacijo industrijske odpadne vodepodročje uporabe

Industrijska črpalka za recirkulacijo odpadne vode se uporablja predvsem v elektroenergetiki, metalurgiji, premogu, gradbenih materialih, kemični industriji in drugih industrijskih panogah. Uporablja se predvsem za transport abrazivne brozge, ki vsebuje trdne delce, kot so koncentrati za predelavo in jalovina v obratih za predelavo rude, odstranjevanje pepela in žlindre iz elektrarn, Obrat za pripravo premoga prevaža sluz in pripravo težkega in srednjega premoga ter prevaža rudno gnojevko za priobalno rečne rudarske dejavnosti. Večja utežna koncentracija, ki jo lahko prenese, je: 45 % malte in 60 % rudne kaše, ki se lahko uporablja serijsko glede na potrebe kupca.
Obtočna črpalka za recirkulacijo industrijske odpadne vodeVroče oznake: Industrijska črpalka za recirkulacijo gnojevke, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, cena, cenik, ponudba, Najnovejša, kakovostna, napredna, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki