Hidravlična potopna črpalka za sesanje peska

Hidravlična potopna črpalka za sesanje peska

Dobrodošli pri nakupu hidravlične potopne črpalke za sesanje peska pri nas.
Muljni mulj Slur Pesek Trdne snovi Odtok iztoka Vertikalna potopna hidravlična črpalka za bagre izkopa

Podrobnosti o izdelku

Hidravlična potopna črpalka za sesanje peska

Hidravlična črpalka za gnojnico je lahka, kompaktna in učinkovita. Hidravlična črpalka za gnojnico ima široko paleto uporab, vključno s stalnim črpanjem čiste vode ali odplak na gradbiščih, poplavljenimi izkopi in kletmi, mestnimi poplavami itd.
To potopno črpalko za gnojnico poganja hidravlični motor s posebno pogonsko gredjo, oljnim tesnilom in vgrajenim ležajem. Za hlajenje in mazanje uporabljajte hidravlično olje, tako da lahko brez poškodb deluje suho.Potopna črpalka za brozgo serije MSS je stroj za varčevanje z vodo z motorjem in črpalko za pesek, koaksialno potopljeni v medij. Primeren je za transport tekočin, ki vsebujejo trdne delce, kot so pesek, premogovna žlindra in jalovina. Uporablja se predvsem za poglabljanje rek in črpanje rečnega peska. Odstranjevanje in transport tekočih tekočin v metalurgiji, rudarstvu, termoelektrarnah in drugih podjetjih je idealen nadomestek za tradicionalne črpalke za gnojnico.

V sodelovanju z univerzitetnimi inštituti za oblikovanje je naša tovarna posebej razvila hidravlične potopne črpalke za gnojnico, to je s pomočjo hidravlične črpalne postaje ali črpalke oljne črpalke za uravnavanje moči, ki poganja potopno črpalko za gnojnico in hidravličnim mešalnikom, resnično visoko koncentracijo črpanja in dostave. Patent je bil oblikovan in deluje na gradbišču, ki izpolnjuje zahteve glede visoke učinkovitosti, varčevanja z energijo in varstva okolja.
Kupci imajo velike zahteve glede sesanja delcev. Potopne črpalke za sesanje peska z velikimi delci lahko prilagodite. Potopni motor sodeluje z rotorjem ohišja črpalke sesalne črpalke naše tovarne za povečanje pretoka in uresničitev transporta kamenčkov.Značilnosti potopne črpalke za gnojnico serije MSS:
1. Enostaven za uporabo: potopna črpalka za gnojnico se v glavnem ukvarja s podvodnimi operacijami, ne da bi morali graditi zapletene naprave za zaščito tal in pritrjevanje, ni omejena s sesanjem, ima visoko učinkovitost sesanja žlindre in temeljitejše poglabljanje.
2. Odpornost proti obrabi: Glavni deli pretoka, kot so ohišje črpalke, rotor in mešalni tekač, so izdelani iz visoko odpornih materialov, ki so odporni proti obrabi, odporni proti koroziji, se ne zamašijo in imajo zmogljivosti za odvajanje odplak in lahko učinkovito prepušča večje trdne delce.
3. Varstvo okolja: Oprema deluje pod vodo, brez hrupa in vibracij, lokacija pa je čistejša.

4. Visoka koncentracija in velika količina peska: Hidravlična črpalka lahko brez težav črpa medij z visoko koncentracijo, ne da bi upoštevala težavo preobremenitve motorja.
Vroče oznake: Hidravlična potopna črpalka za sesanje peska, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popusta, cena, cenik, ponudba, Najnovejše, kakovostne, napredne, najnovejše prodajne

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki