Hidravlične potopne črpalke za pesek z mešalniki

Hidravlične potopne črpalke za pesek z mešalniki

Hidravlične potopne črpalke za pesek z mešalniki. DEPUMP Hidravlične potopne črpalke za pesek so primerne za črpanje peska. Pesek se črpa zmešan z vodo do 70 mas. % trdnih snovi. Mešanica tekočine in delcev peska in gramoza se črpa v postopku, ki se pogosto uporablja kot priročen način ravnanja s peskom in gramozom.

Podrobnosti o izdelku

Visokokakovostne hidravlične potopne črpalke za pesek z mešalniki, izdelane na Kitajskem iz Depump


DEPUMP Hidravlične potopne črpalke za pesek so primerne za črpanje peska. Pesek se črpa zmešan z vodo do 70 mas. % trdnih snovi. Mešanica tekočine in delcev peska in gramoza se črpa v postopku, ki se pogosto uporablja kot priročen način ravnanja s peskom in gramozom.

Tovarna neposredno na Kitajskem Visokokakovostne hidravlične potopne črpalke za pesek z mešalniki, zdaj imamo dolgoletne izkušnje s proizvodnjo in dolgoletne izkušnje pri trgovanju s strankami po vsem svetu. naše stranke večinoma distribuirajo v Severni Ameriki, Afriki in Vzhodni Evropi. lahko dobavimo visoko kakovostne izdelke z zelo konkurenčno ceno.
V zadnjih nekaj letih je naša organizacija vsrkavala in prebavljala najsodobnejše tehnologije enako doma in v tujini. Medtem naše podjetje zaposluje ekipo strokovnjakov, ki se posvečajo rasti tovarne neposredno na Kitajskem, visokokakovostne hidravlične potopne črpalke za pesek z mešalniki, naše načelo je "Razmerne cene, ekonomičen proizvodni čas in najboljša storitev" Upamo, da bomo sodelovali z veliko več kupci za medsebojno izboljšanje in koristi.


Hydraulic Submersible Sand Pumps with Agitators


Obstaja veliko aplikacij za hidravlične črpalke za pesek: pridobivanje peska in gramoza, poglabljanje rek, vzdrževanje ali gradnja pristanišč in morij, sanacija plaž, polnjenje Geotubes, med drugim. Spodaj si lahko preberete o nekaterih od številnih aplikacij peščenih črpalk.


Značilnosti oblikovanja:

â–ª hidravlični motorji DEPUMP so vsi izolirani razreda H in imajo minimalni servisni faktor 1,25.
â–ª DEPUMP hidravlične črpalke za pesek so opremljene z edinstvenim sistemom tesnila za ustnice, ki preprečuje prodiranje materiala v tesnilo.
â–ª Visokokakovostni materiali zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vseh komponent.
â–ª Senzor temperature, vgrajen v elektromotor, in senzor vlage v oljni komori sta na voljo možnosti za zaščito črpalke v najzahtevnejših aplikacijah.

â–ª Nastavljiva Hi-Chrome obrabna plošča na sesalni strani ohranja največjo zmogljivost dalj časa s preprosto nastavitvijo reže med obrabno ploščo in rotorjem.
â–ª Zamenljivi obrabni deli: ohišja, rotorja, obrabne plošče vse je mogoče zamenjati neodvisno.
â–ª Priključki za pregled mazalnega olja: širokokotna odprtina zunaj črpalke zagotavlja enostaven pregled nivoja olja tesnila gredi in omogoča enostaven dostop za zamenjavo olja.
â–ª Izkopno delovanje ustvarjajo mešalne lopatice Hi-Chrome, ki dvigujejo usedline, ki se nato posesajo v hidravlično črpalko za pesek, kar ustvarja neprekinjen tok koncentrirane gnojevke.
 

Hydraulic Submersible Sand Pumps with Agitators

Uporaba hidravličnih črpalk za pesek:

Kopanje peska in gramoza

Ena izmed najbolj priljubljenih metod pridobivanja peska in gramoza je poglabljanje rečnih strug ali morskega dna. Pesek je zelo povpraševan, ker se uporablja v betonski konstrukciji in za hidravlično lomljenje (fracking) pri pridobivanju nafte ali plina. Naše črpalke za pesek so pri tej aplikaciji zelo uspešne.

DEPUMP vam lahko pomaga izbrati velikost hidravlične črpalke za pesek, ki se najbolje prilagaja vašim zahtevam. Imamo pestro izbiro hidravličnih peskovnih črpalk. Nudimo lahko samo črpalke za pesek, pakete, ki bi jih bilo mogoče namestiti na obstoječe strgače, in celovite rešitve za črpanje, kot so daljinsko vodene strgače in kabelske strgače.


Vzdrževanje pristanišča

Zaradi morskih tokov in sedimentacije v gorvodnih odplakah je morsko dno pristanišč in marin pogosto dvignjeno, kar otežuje dostop čolnov in plovil. Hidravlične črpalke za pesek so priročna rešitev za čiščenje pristanišča, skupaj z našimi mini bagri in kabelskimi strgači na daljinsko vodenje.


Rekultivacija plaže

Rekultivacija plaž vključuje obnovo plaže z dodajanjem peska na območja plaže, ki jih je prizadela erozija. Naše črpalke za pesek so bile v veliki meri uporabljene pri projektih sanacije plaž/prehranjevanja plaž.


Hidravlične črpalke za pesek lahko kombinirate z rezalnimi glavami ali stranskimi rezalniki, da povečate učinkovitost, ko je pesek preveč kompakten.


DEPUMP ponuja izbor električnih in hidravličnih peskovnih črpalk glede na zahteve posameznega projekta.


Hidravlična črpalka za pesek za polnjenje geocevk

Geocevke, ki so narejene iz geotekstila, so dolge cevi iz prepustne tkanine. Napolnjeni s peskom ali zemljo se uporabljajo za preprečevanje erozije obale, ki jo povzročajo morje, morske nevihte in visoki valovi, pri čemer ustvarjajo zid v bližini lokacije, ki jo je treba zaščititi. Uporabljajo se tudi za stabilizacijo pobočij in odvodnjavanje na gradbiščih.

Zahvaljujoč visoki koncentraciji trdnih snovi v črpani mešanici, doseženi z uporabo hidravlične črpalke za pesek, je proces drenaže Geotube hitrejši. Spremenljiva hitrost vrtenja črpalke omogoča enostavno prilagajanje proizvodnje sistema, da se zagotovi najboljše mešanje s morebitnim polimerom in optimizirajo cikli polnjenja.Hydraulic Submersible Sand Pumps with Agitators


Pogosta vprašanja zHidravlične potopne črpalke za pesek z mešalniki

Hydraulic Submersible Sand Pumps with Agitators


Če želite dobiti več informacij o črpalki ali potrebujete našo potopno črpalko za gnojevko, se obrnite na našega profesionalnega inženirja spodaj, zagotovili bomo najboljše rešitve ~!
Telefon/WA: 0086 158 3083 2057

Elektronski naslov: sales@deponpump.comHydraulic Submersible Sand Pumps with Agitators


Vroče oznake: Hidravlične potopne črpalke za pesek z mešalniki, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, cena, cenik, ponudba , najnovejše, kakovostno, napredno, najnovejšo prodajo

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki