Črpalka za gnojnico z visoko glavo

Črpalka za gnojnico z visoko glavo

Dobrodošli pri nakupu črpalke za gnojnico z visoko glavo. Na vsako zahtevo strank se odgovori v 24 urah.

Podrobnosti o izdelku

Črpalka za gnojnico z visoko glavo

Uvod v serijo MHH:
MHH črpalka za gnojnico z visoko glavo je konzolna in vodoravna centrifugalna črpalka za gnojevko. Primerna je za prenos močne abrazije in gnojevke z visoko koncentracijo v metalurški, rudarski, premogovniški, energetski in gradbeni industriji. Ta vrsta črpalke se lahko uporablja tudi v seriji z več obdobja.
Ohišje črpalke za gnojnico z visoko glavo MHH ima zamenljivo kovinsko ali gumijasto oblogo, odporno proti obrabi, rotor pa je izdelan iz kovine ali gume, odporne proti obrabi. Notranja obloga in rotor črpalke za gnojnico z visoko glavo HH je odporna kovina.
Tesnilo gredi visokonapetostne črpalke za gnojnico MHH je lahko pakirano ali centrifugalno zatesnjeno. Izhodni položaj črpalke je lahko 45 po potrebi ° Razmik, vrti se osem različnih kotov za uporabo.Aplikacije:
MHH črpalka za gnojnico z visoko glavo se pogosto uporablja v metalurgiji, rudarstvu, predelavi mineralov, poglabljanju, odstranjevanju vode, obdelavi vode, pranju premoga, mlinu, ciklonski krmi, jalovini, elektriki, gradbenem materialu itd. različnih industrijskih lokacijah. Za različne naloge je črpalka HHS imenovana kot visokotlačna črpalka, visokotlačna črpalka, črpalka za predelavo mineralnih surovin, črpalka za gnojnico za mletje, ojačevalna črpalka, črpalka za dovajanje, zadnja črpalka, črpalka za prenos, zgoščevalna podtočna črpalka, črpalka za odvajanje vode, visokotlačna črpalka , Koncentrirana črpalka ...Lastnosti:
1. Visoka glava, visok tlak in visoka učinkovitost
2. Na kovinsko obložene mokre dele, odporne proti obrabi, dolga življenjska doba
3. Smer praznjenja je mogoče namestiti v intervalih od 45 stopinj na zahtevo in usmeriti v poljubnih osem položajev, da ustreza zahtevam.
4. Lahko se namesti v večstopenjski

5. Tip tesnila: tesnilno tesnilo, tesnilo za iztiskanje in mehansko tesnilo.
Vroče oznake: Črpalka za gnojnico z visoko glavo, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, narejeno na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popusta, cena, cenik, ponudba, najnovejše , Kakovost, Napredno, Najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki