Horizontalna črpalka za gnojevko z visoko glavo za rudarjenje peska

Horizontalna črpalka za gnojevko z visoko glavo za rudarjenje peska

Horizontalna črpalka za rudarjenje peska je primerna za ravnanje z abrazivno in korozivno gnojevko, ki vsebuje trdne snovi, z najvišjo koncentracijo 45 % (pepel) in 60 % (ruda).

Podrobnosti o izdelku

Kupite visokokakovostno vodoravno črpalko za rudarjenje peska z visoko glavo, izdelano na Kitajskem, iz naše tovarne, imenovane Depump
Držimo se dojemanja "Ustvarjamo izdelke visoke kakovosti in sklepamo dobre prijateljske odnose z ljudmi z vsega sveta", nenehno postavljamo zanimanje kupcev za začetek za cenik za Kitajsko visokonapetostno vodoravno črpalko za gnojevko, prvo podjetje , razumemo se. Nadaljnje več družbe, zaupanje postaja tam. Naše podjetje je običajno pri vašem ponudniku kadar koli. Cenik za črpalko za gnojevko na Kitajskem, črpalko za pesek, čeprav neprekinjena priložnost, smo zdaj razvili resne prijateljske odnose s številnimi čezmorskimi trgovci, kot so tisti iz Virginije. Varno domnevamo, da je blago v zvezi s strojem za tiskanje majic pogosto dobro zaradi velikega števila dobre kakovosti in tudi stroškov.

1. Pregled vodoravne črpalke za gnojevko z visoko glavo za rudarjenje peska


Horizontalna črpalka za rudarjenje peska je primerna za ravnanje z abrazivno in korozivno gnojevko, ki vsebuje trdne snovi, z najvišjo koncentracijo 45 % (pepel) in 60 % (ruda).


2.Kratek uvodHorizontalna črpalka za gnojevko z visoko glavo za rudarjenje peska


Celovita zmogljivost črpalke prevzame vodilno vlogo na Kitajskem, večina indeksov učinkovitosti črpalke pa dosega mednarodno napredno raven. Horizontalna črpalka za rudarjenje peska z visoko glavo se uporablja za transport abrazivne paste s trdnimi delci v električni energiji, metalurški industriji, premogu, gradbenih materialih in drugih industrijah, kot je hidravlično odstranjevanje pepela iz električne naprave za gorivo, transport celuloze v metalurški prelivnici , premogovo pasto in gostimi mediji transport pranja premoga. Največja dovoljena gostota mase zmesi trdno-tekoče (Cw) je 45 % pepelne paste in premogovne paste ter 60 % celuloze in gostih medijev. Tip vključuje 450MZJ, 350MZJ, 300MZJ, 250MZJ, 200MZJ, 150MZJ, 100MZJ, 80MZJ, 65MZJ, 50MZJ, 40MZJ, ki so primerni za delovanje pri pretoku 3 in delovnih pogojih 3 h/6 h/0 h črpalke. višina 6m~134m. Obstaja skupno 70 vrst črpalk.


Horizontalna črpalka za gnojevko z visoko glavo za rudarjenje peska


3. PrednostiHorizontalna črpalka za gnojevko z visoko glavo za rudarjenje peska • Zaradi napredne strukture je primeren za vse različne okoliščine.
 • Širok pretočni kanal poveča pretočno zmogljivost črpalke.
 • Zaradi močne zmogljivosti praznjenja je naš izdelek boljši od izdelkov drugih podjetij?
 • Vsebnost kroma je višja od 27 %, kar pomeni daljši servisni čas.

Horizontalna črpalka za gnojevko z visoko glavo za rudarjenje peska


4. ZnačilnostiHorizontalna črpalka za gnojevko z visoko glavo za rudarjenje peska


V primerjavi z običajno črpalko za gnojevko ima vodoravna črpalka za gnojevko z visoko glavo za rudarjenje peska naslednje značilnosti.


  • Enostavna konfiguracija in enostavno upravljanje
  • Opremljanje inline filtra lahko prepreči velike nečistoče iz opreme in prepreči poškodbe vakuumske črpalke.
  • Standardni model rastlin je zaprtega tipa, tako da je uporaba zunaj enostavna in imajo lep videz.
  • Ohišje iz trde zlitine, ki je material z visoko odpornostjo proti obrabi in proti koroziji. Daljša življenjska doba.
  • Nižji hrup in vibracije.Horizontalna črpalka za gnojevko z visoko glavo za rudarjenje peska

Popolnoma lahko zaupate našim izdelkom, ki vam lahko prinesejo več dobička za vaše podjetje. Depump je vedno vaša najboljša izbira.


5. Če kakršno koli povpraševanje dobrodošlo, da nam pošljete.Horizontalna črpalka za gnojevko z visoko glavo za rudarjenje peskaVroče oznake: Horizontalna črpalka za gnojevko z visoko glavo, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, cena, cenik, Ponudba, najnovejša, kakovostna, napredna, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki