Gramozna črpalka z visokim kromom

Gramozna črpalka z visokim kromom

Gramozna črpalka z visokim kromom se večinoma uporablja za neprekinjen transport močnega abrazivnega materiala, ki je prevelika in je ni mogoče prenesti z navadnimi črpalkami za gnojevko, kot je poglabljanje z bagri, pridobivanje peska z ladjami za rudarjenje peska, poglabljanje rečnih kanalov, rudarjenje in taljenje kovin dostava žlindre za peskanje itd.

Podrobnosti o izdelku

Pomen modela visokokromne gramozne črpalke:
kot je 6/4D-G
6: Premer izstopa je 6 palcev (150 mm)
4: premer izstopa je 4 palca (100 mm)
D: Oblika oklepaja
G: Gramozna črpalka


Značilnosti črpalke za gramoz z visokim kromom:
Gramozna črpalka tipa MG je uvožen tehnološki izdelek. Črpalka ima eno samo strukturo ohišja črpalke, ki je povezana s kaseto. Je enostopenjska enostopenjska konzolna centrifugalna črpalka. Ima majhno težo, dobro kavitacijsko zmogljivost, protikorozijsko. Prednosti so močna abrazivnost, širok pretok, priročna namestitev in uporaba itd. Lahko neprekinjeno prenaša velike delce močnega abrazivnega blata in peska.

Struktura črpalke za gramoz z visokim kromom:
Ta serija gramoznih črpalk je sestavljena iz glave črpalke, tesnilnega sklopa, sklopa ležajev, nosilca itd. Metoda mazanja ležajev je mazanje z mastjo. Rotor, ohišje črpalke, sprednji in zadnji ščitnik so izdelani iz močne zlitine z visokim kromom ali odpornega na obrabo legiranega jekla, trdota pa ni manjša od 58HRC.

Oblika tesnjenja visokokromne gramozna črpalke: 

Tesnilo embalaže, tesnilo pomožnega rotorja, tesnilo plus pomožno tesnilo rotorja, mehansko tesnilo in druge vrste.

Način prenosa visokokromne gramozne črpalke:
V-oblikovan jermenski prenos, elastični sklopni prenos, menjalnik z reduktorjem, hidravlični sklopni prenos, naprava s spremenljivo frekvenco, regulacija hitrosti tiristorja itd.
Z različnimi hitrostmi in različicami ima dolgo življenjsko dobo in visoko učinkovitost delovanja ter lahko izpolni številne vrste težkih pogojev transporta.


Metoda pogona visokokromne gramozne črpalke:
Poganja električni motor in dizelski motor


High Chrome Gravel Pump

High Chrome Gravel Pump

High Chrome Gravel Pump


V ladjedelništvu se na vsaki ladji uporablja več kot 100 črpalk, njihove vrste pa so tudi različne.
Drugi, kot so oskrba z vodo in odvodnjavanje v mestih, voda za parne lokomotive, mazanje in hlajenje v strojnih orodjih, transport belila in barvil v tekstilni industriji, transport celuloze v papirni industriji ter transport mleka in sladkorne hrane v živilski industriji, vse zahteva veliko vode. blatna črpalka.
Iz razpona zmogljivosti blatne črpalke:
Pretok velikanske črpalke lahko doseže več kot sto tisoč kubičnih metrov na uro, medtem ko je pretok mikro črpalke manj kot desetine mililitrov na uro; tlak črpalke je lahko od običajnega tlaka do 19,61 Mpa (200 kgf/cm2); tekočina za prevoz Najnižja temperatura je pod -200 stopinj Celzija, najvišja pa lahko doseže nad 800 stopinj Celzija. Obstaja veliko vrst tekočin, ki se prevažajo s črpalkami, kot so transport vode (čista voda, odplake itd.), Olja, kislin in alkalij, suspenzij in tekočih kovin.
V kmetijski proizvodnji so črpalke glavni stroji za namakanje in drenažo. podeželska območja moje države so obsežna in vsako leto je na podeželju potrebno veliko število črpalk. Na splošno kmetijske črpalke predstavljajo več kot polovico celotne moči črpalke. Črpalke so tudi najbolj uporabljena oprema v rudarski in metalurški industriji. Rudnik je treba izprazniti s črpalko. Pri benefikaciji, taljenju in valjanju je treba najprej uporabiti črpalko za dovod vode. V energetiki jedrske elektrarne potrebujejo glavne jedrske črpalke, sekundarne črpalke in terciarne črpalke, termoelektrarne pa veliko število napajalnih črpalk kotlov, kondenzatnih črpalk, obtočnih črpalk in črpalk za pepel itd. Skratka, ali je letala, rakete, tanki, podmornice ali vrtanje, rudarjenje, vlaki, ladje ali vsakdanje življenje zahteva črpalke povsod in črpalke delujejo povsod. Zato je črpalka navedena kot stroj za splošne namene, ki je pomemben izdelek v strojni industriji.

High Chrome Gravel Pump


Vroče oznake: Gramozna črpalka z visokim kromom, Proizvajalci, Dobavitelji, Veleprodaja, Nakup, Tovarna, Po meri, Na zalogi, V razsutem stanju, Znamke, Kitajska, Proizvedeno na Kitajskem, Dobava, Poceni, Popust, Nizka cena, Nakup popust, Cena, Cenik, Ponudba, Najnovejše , Kakovost, napredna, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki