Črpalka za gnojnico iz visoke kroma

Črpalka za gnojnico iz visoke kroma

Dobrodošli pri nakupu črpalke za gnojnico iz visoke zlitine pri nas. Gumijasta obložena kislinska gnojnica črpalka gume obložena z največjo velikostjo delcev tesnilno tesnilo motor dizelsko ali električno gnano črpalko gnojnice za rudarsko industrijo

Podrobnosti o izdelku

Črpalka za gnojnico iz visoke kroma

Vodoravna gumijasta obložena centrifugalna industrijska dizelska motorna črpalka za gnojnico


Področje uporabe:
Črpalke za gnojnico tipa A H (R) / HH / M (R) se pogosto uporabljajo v industriji rudarstva, elektroenergetike, metalurgije, premoga, varstva okolja itd. Za prevoz abrazivne trdne gošče.
Primerni material:
Rudarstvo in predelava mineralov (zlato / baker / železova ruda / svinec in cink / kositer / volfram itd.)
Okoljsko čiščenje vode in odplak
Power & Oil (spodnji pepel, apnena gošča za FGD)
Kemična industrija (fosfat / kalij / kemična gnojila itd.)
Živilska in druga industrija (sladkor / papir in celuloza / tobak)
Poglabljanje (pesek in gramoz)


Težka in robustna črpalka za gnojnico in odlično uporabljena popolna struktura tekača zagotavljata zadovoljivo delovanje z dolgo življenjsko dobo in zahtevata minimalne zahteve po vzdrževanju.Črpalka za gnojevko iz gumijaste obloge širi aplikacije na ravnanje s kemičnimi proizvodi, na voljo je več različnih možnosti gume, ki ustrezajo različnim potrebam uporabe, neprekinjeno črpanje zelo abrazivnih / gostih gnojnic v procesih od ciklonske krme do brušenja, odvajanja mlinov, flotacije, drenaže rudnikov, poglabljanja usedanje lagun in črpanje vrtalnega blata in jalovine v rudnikih ter druge industrijske namene.

Struktura črpalke gnojnice:Črpalka za gnojnico AH in črpalka za nečistoče sta konzolni, vodoravni dvoplastni aksialni sesalni centrifugalni črpalki za gnojnico. Položaj iztoka črpalke je mogoče namestiti in uporabljati v intervalu 45 ° C in ga po potrebi zasukati pod osmimi različnimi koti.

Material črpalke za gnojnico:Ohišje črpalke za gnojnico AH in nečistoče imata zamenljivo kovinsko oblogo, odporno proti obrabi, pretočni deli, kot so rotor, plašč in zaščitna plošča, pa so izdelani iz kovine, odporne proti obrabi.
 
Uporaba črpalke za gnojnico:na območju majhnega pretoka in nizke glave lahko prenaša močno abrazivno gnojevko; na območju visoke glave in velikega pretoka lahko prenaša lahko abrazivno gnojevko. Primeren je za prevoz močne abrazije in žlindre z visoko koncentracijo v metalurgiji, rudarstvu, premogu, elektroenergetiki, gradbenem materialu in drugih industrijskih sektorjih. Ta vrsta črpalke se lahko uporablja tudi v večstopenjskih serijah. Oblika tesnila črpalke za gnojnico: Tesnilo gredi črpalke za gnojnico AH in črpalke za nečistoče lahko sprejme tesnilno tesnilo, tesnilo pomožnega rotorja, tesnilo plus pomožno tesnilo rotorja, mehansko tesnilo itd.
 
Tip pogona črpalke gnojnice:Enosmerni pogon DC, vzporedni jermenski pogon CR, zgornji in spodnji jermenski pogon ZVZ, navpični jermenski pogon itd.
Vroče oznake: Črpalka za gnojnico z visoko kromirano zlitino, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popusta, cena, cenik, ponudba, Najnovejše, kakovostne, napredne, najnovejše prodajne

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki