Močna črpalka za gnojevko za obdelavo peska

Močna črpalka za gnojevko za obdelavo peska

Trpežna črpalka za obdelavo peska je običajna industrijska črpalka, nekatere stranke med uporabo pogosto naletijo na težke težave, ta članek vam lahko pomaga.

Podrobnosti o izdelku

Pet prednosti težke črpalke za obdelavo peska

1. Črpalka za gnojevko ima visoko delovno učinkovitost, razumno zasnovo sistema mazanja in hlajenja ter nizko delovno temperaturo.

2. Prelivni deli črpalke za gnojevko so odporni proti obrabi, imajo dolgo življenjsko dobo, zahtevajo manj vzdrževanja in prihranijo proizvodne stroške.

3. Nosilna škatla črpalke za gnojevko ima razumno postavitev, dobro tesnjenje in tekočine ni enostavno puščati.

4. Zasnova prelivnih delov črpalke za gnojevko je razumna, demontaža je priročna, varčevanje z energijo in zmanjšanje porabe.

5. Črpalka za gnojevko teče gladko, z majhnimi vibracijami, širokim pretočnim prehodom in velikim območjem prilagajanja pretoka.

Heavy Duty Sand Processing Slurry Pump

Pogoste napake in rešitve težkih črpalk za gnojevko za obdelavo peska

1. Črpalke za gnojevko ni mogoče zagnati

Pogosti razlogi: tesnjenje je pretesno, rotor je zagozden z ostanki; gred črpalke in ležaj sta vezena; gred črpalke je upognjena.

rešitev:Najprej preverite napajanje, nato popustite embalažo in popustite rezervoar za preusmeritev vode; razstaviti za čiščenje ostankov in rje; popravite gred črpalke.

2. Trpežna črpalka za obdelavo peska ne absorbira vode

Pogosti razlogi: v črpalki je zrak, dovod sesalne cevi, dovod tesnila gredi.

rešitev:Dodajte nekaj izpušnih ukrepov, povečajte tesnjenje in zagotovite količino vode in tlak vode na tesnilu gredi.

Heavy Duty Sand Processing Slurry Pump

3. Pregrevanje ležaja

Pogosti razlogi: gred motorja in gred črpalke nista koncentrični, elastična blazinica sklopke je poškodovana, olje ni čisto ali oljna komora vstopi v gnojevko.

rešitev:Nastavite koncentričnost gredi motorja in gredi črpalke, zamenjajte elastično blazinico, zamenjajte novo olje in preprečite, da bi oljna komora vstopila v gnojevko.

4. Vibracije in hrup

Pogosti vzroki: poškodbe ležajev, evakuacija črpalke zaradi nezadostne dovodne gnojevke, blokada sesalne cevi ali rotorja.

rešitev:Preverite in zamenjajte ležaj, povečajte dovod gnojevke ali zaprite izstopni ventil črpalke za gnojevko in prilagodite značilnosti črpalke, da ustrezajo značilnostim cevovoda.

Heavy Duty Sand Processing Slurry Pump

5. Pregrevanje motorja

Pogosti razlogi: napetost je previsoka ali nizka, motor je dolgo časa preobremenjen in priključek motorja je napačen.

rešitev:prilagodite napetost, omejite število zagonov, pravilno izberite toplotno zaščito, uporabite motor glede na zgornjo oceno motorja in preverite povezavo motorja.

Heavy Duty Sand Processing Slurry Pump

Uporaba črpalke za gnojevko ne more čakati, da se napaka odpravi, pri običajni namestitvi in ​​uporabi je treba pozornost nameniti vzdrževanju. Na primer, pri zamenjavi ležajev morate uporabljati običajne izdelke in zagotoviti, da v komponentah ležajev ni prahu, zagotoviti, da so komponente črpalke in cevovodni sistemi nameščeni pravilno in gladko, ter kadar koli prilagodite tesnost embalaže.

Heavy Duty Sand Processing Slurry Pump

Tehnični podatki zaCentrifugalna črpalka za gnojevko peska

Blagovna znamka

DEPUMP

Kraj izvora

Hebei, Kitajska

Konjska moč

10hp-800hp

Pritisk

0,5 bar-15 bar, visok tlak

Dolžina kabla

Kot zahtevo stranke

Napetost

380V/400V/415V/460V/1160V

Največja moč

15-600kw

Aplikacija

Rudarstvo/Marine/Pranje in čiščenje/itd

Vir energije

Električni

Struktura

Enostopenjska črpalka

Velikost vtičnice

1-18 palcev

teorija

Centrifugalna črpalka

Material

Visoka vsebnost kroma

Barva

Po želji stranke

Če želite izvedeti več o črpalki ali potrebujete našo črpalko za gnojevko za obdelavo peska, se obrnite na našega profesionalnega inženirja spodaj, zagotovili bomo najboljše rešitve ~!

Telefon/WA: +86 150 7520 7025

Elektronski naslov: leo@deponpump.com

Vroče oznake: Trpežna črpalka za gnojevko za obdelavo peska, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, cena, cenik, ponudba , najnovejše, kakovostno, napredno, najnovejšo prodajo

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki