Težka vodoravna črpalka za gnojevko

Težka vodoravna črpalka za gnojevko

Vse težke horizontalne črpalke za gnojevko so zasnovane tako, da so zamenljive z najpogostejšimi odtisi črpalk za gnojevko, ki jih uporablja rudarska industrija. Črpalke za gnojevko so izdelane iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo zanesljivost in podaljšano življenjsko dobo v težkih aplikacijah.

Podrobnosti o izdelku

Kupite visokokakovostno vodoravno črpalko za težke obremenitve, izdelano na Kitajskem pri Depumpu

Vse težke horizontalne črpalke za gnojevko so zasnovane tako, da so zamenljive z najpogostejšimi odtisi črpalk za gnojevko, ki jih uporablja rudarska industrija. Črpalke za gnojevko so izdelane iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo zanesljivost in podaljšano življenjsko dobo v težkih aplikacijah.

Da bi vam olajšali in razširili naše poslovanje, imamo celo inšpektorje v ekipi QC Crew in vam zagotavljamo naše najboljše podjetje in rešitev za Kitajsko OEM China Heavy Duty Horizontalna črpalka za gnojevko, vse blago se pojavlja z visoko kakovostnimi in odličnimi poprodajnimi izdelki in storitve. Tržno naravnanost in usmerjenost v stranke sta tisto, po čemer smo bili takoj za njim. Iskreno pričakujemo sodelovanje Win-Win! Kitajska OEM Kitajska gramozna črpalka, Peščena gramozna črpalka, Če vas zanima katera koli od naših rešitev ali bi radi razpravljali o naročilu po meri, nas kontaktirajte. Veselimo se, da bomo v bližnji prihodnosti vzpostavili uspešne poslovne odnose z novimi strankami po vsem svetu.


Kaj je težka vodoravna črpalka za gnojevko?

Horizontalne črpalke za težke obremenitve, ki se običajno uporabljajo v enotah rudarske, benefikacijske, metalurške industrije, so zasnovane za ravnanje s tekočimi kemičnimi gnojevkami, blatom, apnom, elektrofilterskim pepelom, gramozom in mineralnimi izdelki. Aplikacije segajo od prenosa do dovajanja filtrirne stiskalnice in peskanja.
Horizontalne črpalke za težke obremenitve so izdelane z uporabo prevelikih ležajev težke izvedbe. Ležaji so lahko mazani z mastjo ali oljem. Dizajni so na voljo v različnih materialih za vse vrste gnojevke in so lahko neposredno gnani z motorjem ali jermenom, odvisno od uporabe.


Heavy Duty Horizontal Slurry Pump

Zakaj črpalka za gnojevko Depump?


•Ležajni sklop: gred velikega premera s kratkim previsom zmanjša upogib in prispeva k dolgi življenjski dobi ležaja. Za držanje ohišja vložka v okvirju so potrebni samo štirje prehodni vijaki.
•Obloge: podloge, ki jih je mogoče enostavno zamenjati, so priviti, ne zlepljeni, na ohišje za dobro pritrditev in enostavno vzdrževanje. Trde kovinske obloge so popolnoma zamenljive s tlačno oblikovanimi elastomeri.
•Elastomerni tesnilni obročki zaokrožijo vse spoje oblog.
•Ohišje: polovice ohišja iz litega ali nodularnega železa z zunanjimi ojačitvenimi rebri zagotavljajo visoke zmogljivosti delovnega tlaka in dodatno mero varnosti.
•Protipeler‫sprednji in zadnji pokrovi imajo lopatice za izčrpavanje, ki zmanjšujejo recirkulacijo in onesnaženje tesnjenja. Rotorji iz trde kovine in uliti elastomer so popolnoma zamenljivi.
•V navoje impelerja niso potrebni vložki ali matice. Na voljo so tudi modeli z visoko učinkovitostjo in visokimi glavami.
•Throatbush: obraba je zmanjšana in vzdrževanje poenostavljeno z uporabo koničastih spojnih površin, ki omogočajo pozitivno natančno poravnavo med montažo in preprosto odstranitev.
•Enodelni okvir: zelo robusten enodelni okvir podpira sklop ležaja in gredi tipa kartuše.
•Pod ohišjem ležaja je na voljo zunanji mehanizem za nastavitev rotorja za enostavno nastavitev zračnosti rotorja.


Heavy Duty Horizontal Slurry Pump


Kakšne so značilnosti težke horizontalne črpalke za gnojevko:
V primerjavi s običajno črpalko za gnojevko ima težka horizontalna črpalka za gnojevko naslednje značilnosti
•Težke črpalke za gnojevko so enostavne konfiguracije in enostavnega upravljanja
•Opremlja linijski filter, ki lahko prepreči velike nečistoče iz opreme in prepreči poškodbe vakuumske črpalke.
•Standardni model črpalk za težke obremenitve je zaprtega tipa, tako da je uporaba zunaj enostavna in ima lep videz

„Depumpova črpalka za gnojevko v ohišju iz trde zlitine, ki je material z visoko odpornostjo proti obrabi in proti koroziji. Daljša življenjska doba.


Heavy Duty Horizontal Slurry Pump

Depump vam vedno ponudi najboljšo rešitev.

Če kakršno koli vprašanje dobrodošlo, da nam ga pošljete.
Dobrodošli v stiku z nami
Whatsapp: +86 156 33902712
Elektronski naslov: peter@deponpump.cn

Heavy Duty Horizontal Slurry PumpVroče oznake: Težka vodoravna črpalka za gnojevko, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, cena, cenik, ponudba, Najnovejše, kakovostno, napredno, najnovejše prodajano

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki