Sesalna črpalka gramoznega peska

Sesalna črpalka gramoznega peska

Črpalka za gnojevko za rudarstvo peska za rudarjenje peska iz blata za blato iz blata. Dobrodošli pri nakupu sesalne črpalke za gramozni pesek pri nas.

Podrobnosti o izdelku

Sesalna črpalka gramoznega peska

Smo ena najboljših črpalk za sesanje gramoznega peska na Kitajskem. Sesalna črpalka serije MG je zasnovana za neprekinjeno podajanje najtežjih abrazivnih gnojnic, ki vsebujejo prevelike trdne snovi. Sesalna črpalka za pesek je oblikovana kot enojna konstrukcija ohišja črpalke z gladkim pretočnim kanalom. Prelivni del je izdelan iz trdega niklja in zlitine, odporne proti obrabi. Smer izhoda vodoravne sesalne črpalke za pesek je mogoče prilagoditi glede na smer zahteve.1. Črpalka G (GH) je vodoravna konzolna centrifugalna črpalka za gnojnico z gramozom z enim ohišjem.
2. Črpalka tipa G (GH) sprejme objemke, ki vpenjajo telo črpalke in pokrov črpalke
3. Smer odvajanja gramozne črpalke za gnojnico je lahko usmerjena v katero koli smer 360.
4. Mokri deli so izdelani iz zlitin Ni-trde in visoke krom.
5. Nosilni deli uporabljajo cilindrično strukturo, ki je enostavna za nastavitev reže med tekačem in ohišjem črpalke. Pri vzdrževanju ga je mogoče odstraniti v celoti. Ležaj sprejme mazanje z oljem.
6. Tesnilo gredi: tesnilo zatesnitve, tesnilo izgona, mehansko tesniloVroče oznake: Sesalna črpalka za gramozni pesek, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, narejeno na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popustov, cena, cenik, ponudba, najnovejše , Kakovost, Napredno, Najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki