Črpalka za gnojevko za rudarjenje zlata

Črpalka za gnojevko za rudarjenje zlata

Črpalka za gnojevko Gold Mining je ena vrsta centrifugalne črpalke, ki se uporablja za transport vode in trdne mešanice. Primerna je za transport manj abrazivnih gnojevk ali tistih tekočin z jedkim materialom, ta črpalka z gumijastimi oblogami (ali poliuretanska obloga) je dobra izbira, cenejša cena in trajnejša pri uporabi. Široko se uporablja za pranje premoga, postopek luženja zlata, bentonitno gnojevko ali drugo blato itd.

Podrobnosti o izdelku

Najnovejša prodaja na Kitajskem črpalka za gnojevko za rudarjenje zlata po pravi ceni

Ponosni smo na večjo izpolnjevanje strank in široko sprejetje zaradi našega vztrajnega prizadevanja za visoko kakovost izdelkov in storitev za veleprodajno znižano črpalko za gnojevko na Kitajskem. Kot ključna dejavnost te industrije si naše podjetje prizadeva postati vodilno dobavitelj, ki temelji na veri v specializirano kakovost in po vsem svetu company. Veleprodaja Popust Kitajska črpalka za gnojevko, centrifugalna črpalka za gnojevko, Vabimo vas, da obiščete naše podjetje, tovarno in naš razstavni prostor, kjer so prikazane različne rešitve, ki bodo izpolnile vaša pričakovanja, medtem pa je Priročno za obisk naše spletne strani, se bo naše prodajno osebje potrudilo, da vam ponudi najboljšo storitev. Če potrebujete več informacij, ne oklevajte in nas kontaktirajte po e-pošti ali telefonu.

1. Kaj je črpalka za gnojevko za rudarjenje zlata?


Črpalka za gnojevko Gold Mining je ena vrsta centrifugalne črpalke, ki se uporablja za transport vode in trdne mešanice. Primerna je za transport manj abrazivnih gnojevk ali tistih tekočin z jedkim materialom, ta črpalka z gumijastimi oblogami (ali poliuretanska obloga) je dobra izbira, cenejša in trajnejša pri uporabi.
Široko se uporablja za pranje premoga, postopek izpiranja zlata, bentonitno gnojevko ali drugo blato itd.

2. Značilnosti črpalke za gnojevko za rudarjenje zlata


·Ležajni sklop - gred velikega premera s kratkim previsom prispeva k dolgi življenjski dobi ležaja.
· Obloge – zlahka zamenljive obloge so privijačene in niso prilepljene na ohišje zaradi pozitivnega vzdrževanja.
· Ohišje – polovice ohišja iz litega ali nodularnega železa zagotavljajo visoke zmogljivosti delovnega tlaka.
· Tekač – sprednji in zadnji pokrovi imajo lopatice za izčrpavanje, ki zmanjšujejo recirkulacijo in onesnaženje tesnjenja.
· Grlo – obraba je zmanjšana in vzdrževanje poenostavljeno z uporabo stožčastih.


Gold Mining Slurry Pump


3. Parameter zmogljivostičrpalka za gnojevko za rudarjenje zlata


Gold Mining Slurry Pump


Učinkovitost DP-MAH
Vrsta
maks.moč

Zmogljivost
Glava
Propeler
maks.delecvelikost
kw (m³/h)
(m)
Količinalopat
(mm)
1,5x1B-MAH
15 3.6-21.6
6-65
5 14
1,5x2B-MAH
15
7.2-48.6
5-62
5 19
2x3C-MAH
30
21.6-88.56
15-40
5 21
4x3C-MAH
30
28.8-158.4
7-53
5 28
6x4D-MAH
60
72-331.2
11-64
5
44
8x6E-MAH
120
126-720
6-62
5
63
10x8ST-MAH
560
216-1051.2
9-64
5
76
12x10ST-MAH
560
316.8-1620
10-66
5
86
14x12ST-MAH
560
504-2455.2
10-75
5
90


4. Uporaba črpalk gnojevke za rudarjenje zlata


• rudarjenje
• Predelava mineralov
• Mineralni pesek
• Kemikalije in gnojenje
• Proizvodnja električne energije/elektrarna
• Glina in pesek
• Kaolinska glina
• Izpust krogličnega mlina
• Celuloza in papir


5. Visokokakovostna storitev je vredna vaše izbire


DEPUMP TECHNOLOGY SHIJIAZHUANG CO., LTD je bilo ustanovljeno leta 1998, začeli smo s proizvodnjo črpalk za gnojevko, leta 2005 smo začeli z izvozom, do zdaj smo se dvignili v podjetje z letno prodajo 10 milijonov. Naše črpalke so bile izdelane v več kot 76 državah.
Naši glavni proizvodi so črpalke za gnojevko, črpalke za odplake, vodne črpalke, rezervni deli itd. Smo samo oskrbovalne črpalke, ampak tudi oskrbujemo s storitvami ONE-STOP, kot so motor, ki ga poganja črpalka, krmilni motor, rudarska oprema.
Tehnična podpora, proizvodnja, kontrola kakovosti, testiranje, nakladanje, dostava, carinjenje, naredimo tisto, kar potrebujejo naše stranke.
Naše črpalke se pogosto uporabljajo v rudarstvu, elektrarnah, poglabljanju rek, metalurgiji, kemični industriji, težki industriji, gradbenih materialih in naftni industriji.
Imamo strokovno tehnično ekipo in visokokakovostno prodajno ekipo, bogate projektne izkušnje, izvozne izkušnje in prilagodljive rešitve ter prilagodljive načine plačila, sprejeli smo ne samo T/T prenos, temveč tudi paypal, Western Union, akreditiv, trgovinsko zagotovilo Alibaba.

Našim naročnikom obljubljamo, da bodo vsi izdelki pod nadzorom kakovosti, po tovarniški ceni in enoletnih poprodajnih storitvah.
Naše stranke v Maleziji, Indoneziji, Evropi obiščemo vsaj enkrat letno zaradi tehnične podpore in poprodajnega obiska.


6. Pišite nam

Če imate kakršno koli vprašanje, nas kontaktirajte. Naša prodajna ekipa vam je pripravljena ponuditi strokovno tehnično podporo.Vroče oznake: Črpalka za gnojevko za rudarjenje zlata, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, cena, cenik, ponudba, najnovejše , Kakovost, napredna, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki