Črpalka za gnojevko za poglabljanje dna iz bagra

Črpalka za gnojevko za poglabljanje dna iz bagra

Črpalka za gnojevko za poglabljanje iz bagra, črpalka za gnojevko velikega premera, potopna črpalka za gnojevko je super črpalka za izkopavanje, ki jo poganja hidravlični sistem bagra.

Podrobnosti o izdelku

Proizvajalci črpalk za gnojevko za poglabljanje dna na Kitajskem najnovejše prodajane


Črpalka za gnojevko za poglabljanje, ki jo poganja bager, proizvaja DEPUMP, lahko črpa gradbeni pesek, mulj, mulj, gnojevko iz jalovine, rudo, železov pesek, reke, jezera, rezervoarje, pristanišča in druge projekte črpanja in izkopavanja peska ter se lahko uporablja tudi v jeklarnah , elektrarne, železova ruda Odstranjevanje peska v sedimentacijskih rezervoarjih tovarn, naftnih polj in drugih industrijskih in rudarskih podjetij, usedlin v čistilnih napravah itd.

Hitra dostava na Kitajsko Najnovejša visokokakovostna črpalka za gnojevko za poglabljanje poglavljenega bagra, ko vas zanima kateri koli od naših artiklov po ogledu našega seznama izdelkov, ne pozabite stopiti v stik z nami za poizvedbe. Lahko nam pošljete e-pošto in stopite v stik z nami za posvetovanje, mi pa vam bomo odgovorili takoj, ko bomo to lahko. Če je to priročno, lahko poiščete naš naslov na naši spletni strani in pridete v naše podjetje. ali dodatne informacije o naših objektih sami. Na splošno smo pripravljeni graditi dolgotrajne in stabilne odnose sodelovanja z vsemi možnimi kupci na povezanih področjih.
Naše poslovanje daje poudarek administraciji, uvajanju nadarjenega osebja ter izgradnji team buildinga, s čimer se trudimo dvigniti standard in odgovornost strank za osebje. Naša korporacija je uspešno pridobila certifikat IS9001 in evropski certifikat CE za hitro dostavo na Kitajsko Najnovejša visokokakovostna črpalka za gnojevko za poglabljanje izkopa, Potrudili se bomo po svojih najboljših močeh, da zadovoljimo vaše potrebe in se iskreno trudimo, da bi z vami pridobili vzajemno koristno družbo!

Črpalka za gnojevko za poglabljanje iz bagra, črpalka za gnojevko velikega premera, potopna črpalka za gnojevko je super črpalka za izkopavanje, ki jo poganja hidravlični sistem bagra. Ne potrebuje električne energije. Potopna črpalka za gnojevko hidravličnega bagra ne more rešiti nobenih varnostnih nevarnosti. Problem neprijetne rabe električne energije v nekaterih delovnih pogojih je rešen;
Neposredno nameščen na roko bagra preko povezovalne plošče, je gibanje in delovanje bolj prilagodljivo, kar ne le prihrani delovno silo, ampak tudi učinkovito zagotavlja neprekinjeno visoko koncentracijsko ekstrakcijo in črpanje, pri čemer ne bo koncentracije najprej visoke in nato nizke zaradi na nepravočasno premikanje telesa črpalke. problem;
Moč je močna in cevovod se lahko prevaža na dolge razdalje. Zaradi sekundarnega onesnaženja, ki ga povzroči prvi transport, je poglabljanje bolj v skladu z zahtevami varovanja okolja;
Sposobnost prilagajanja delovnim razmeram je močna in ni potrebe po nivoju vode. Tako metoda poglabljanja vode kot metoda suhega poglabljanja po drenaži sta lahko zelo kompetentna, kar zmanjša problem deževnega vremena, ki vpliva na obdobje gradnje;
Ko je del dna utrjen ali v težkih delovnih pogojih, lahko mešala na obeh straneh delujejo razrahljano, mešanje in sesanje sta sinhronizirana, črpalka za gnojevko bagra pa lahko izboljša učinkovitost.


Bager je bil prvotno gradbeni stroj, ki se je uporabljal za izkopavanje tal. Uporablja zobe vedra na vedru, da reže zemljo in jo naloži v vedro. Ko je napolnjena z zemljo, se vedro dvigne in obrne do točke razkladanja, da se zemlja raztovori, nato pa se vrti vrtljiva plošča. Žlica se spusti na površino bagra za naslednjo operacijo. Pri delu pod vodo je primeren tudi bager na vodi, žlico pa je mogoče zamenjati tudi z bagersko črpalko, ki jo lahko uporabljamo za poglabljanje in poglabljanje pod vodo in s tem močno izboljšamo delovno učinkovitost. Funkcijo poglabljanja amfibijskih bagrov je mogoče bolj popularizirati in uporabiti v postopku poglabljanja južnih mest v moji državi.


Excavator Driven Dredging Slurry Pump

Excavator Driven Dredging Slurry Pump


Glavne značilnosti črpalke za gnojevko za poglabljanje dna z bagrom:
1. Na dnu črpalke je rotor za mešanje, ki lahko prepreči, da bi veliki trdni materiali blokirali črpalko, tako da se trdna snov in tekočina popolnoma pomešata, kar je lažje ravnati.
2. Ta črpalka lahko obdeluje trdne materiale z velikostjo delcev 50 mm, koncentracija ekstrakcije trdno-tekočino pa lahko doseže več kot 70 %;
Opomba: Zaradi različnih delovnih pogojev se lahko moč črpalke razlikuje tudi glede na vpliv dejavnikov, kot so obdelani medij, delovanje na kraju samem in transportna razdalja.
3. Ta naprava je v glavnem nameščena na bagerju. Za napajanje skrbi hidravlična postaja bagra, ki lahko realizira prost prehod, vir energije pa je dizelski motor, ki lahko reši problem nevšečnosti električne energije med gradnjo na oddaljenih območjih.
4. Pretočni deli so izdelani iz trde kromove zlitine, ki ima dolgo življenjsko dobo.

Načelo delovanja črpalke za gnojevko za poglabljanje, ki ga poganja bager:
Poganja ga hidravlični sistem, motor pa je izvršilni element, ki pretvarja hidravlično energijo v stroje. Pri delu vodna črpalka premeša vrtenje rotorja, da prenese energijo v medij za gnojevko, tako da ustvari določeno hitrost pretoka, poganja tok trdne snovi in ​​realizira transport brozge.
Hidravlični motor je izdelan iz domačega hitrega hidravličnega motorja, ki ima značilnosti strukture, razumnosti, dobre zmogljivosti in stabilnega delovanja. Glede na situacijo stranke izberite različne premike.


Če imate kakršno koli vprašanje, dobrodošli, da nam pošljete.

Excavator Driven Dredging Slurry Pump


Vroče oznake: Črpalka za gnojevko, ki jo poganja bager, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, cena, cenik, ponudba, Najnovejše, kakovostno, napredno, najnovejše prodajano

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki