Črpalka za gnojenje iz peska

Črpalka za gnojenje iz peska

Črpalka za gnojnico s peskom za globoko gramozno zemeljsko zemljo za težka rudarska dela

Podrobnosti o izdelku

Črpalka za gnojenje iz peska

Uporaba črpalke za gnojnico:
Centrifugalne črpalke za gnojevko se pogosto uporabljajo v rudarstvu, energetiki, metalurgiji, premogu, mrtvih, gradbenih materialih in drugih industrijskih linijah za črpanje koncentrata, jalovine, blata in drugih abrazivnih gnojnic visoke gostote.
- Flotacijska obdelava mineralov
- Električna tovarna za pripravo premoga
- Pranje premoga
- Kemična obdelava srednjega materiala
â - ravnanje z odplakami
- ravnanje s peskom in gramozomStruktura črpalke za gnojnico je naslednja.
(1) Zgradba glave črpalke. Telo črpalke sprejme dvoslojno lupino črpalke (notranja in zunanja dvoslojna kovinska konstrukcija), struktura lupine dvojne lupine črpalke je navpično odprta, položaj izstopa vode pa je mogoče prilagoditi v skladu z intervalom 45 °, zavrtite 8 različnih položajev na namestite in uporabite. Da bi učinkovito preprečili puščanje tesnila gredi, je sprejeta kombinacija močnostnega tesnila, tesnilnega tesnila ali mehanskega tesnila. Labirintno tesnilo je nameščeno med tekačem in zadnjo zaščitno ploščo, kar močno zmanjša uhajanje gnojevke v nadev in učinkovito zagotavlja zanesljivost tesnila. Tekač je opremljen z zadnjim rezilom, da pravočasno izprazni refluksno goščo, da se tako izboljša razmerje prostornine, zmanjša povratni tok in erozija ter izboljša življenjska doba delov pretoka. Za lažje vzdrževanje in demontažo je predviden demontažni obroč, da se prepreči pojav rezanja gredi zaradi okvare demontaže.

(2) Struktura nosilca. Da bi podaljšali življenjsko dobo ležaja, sta optimizirana hidravlična zasnova in konstrukcijska zasnova. Primerna porazdelitev radialne sile in aksialne sile ter pravilna izbira oblike ležaja, modela, načina hlajenja in mazanja itd. Lahko izpolnijo zahteve glede nizkega ogrevanja in visoke življenjske dobe.

(3) Tip tesnila gredi. Naprava za tesnjenje gredi ima tesnilno vlogo med ohišjem črpalke in gredjo črpalke. Prepreči lahko vstop zraka v črpalko in izpuščanje večje količine vode iz črpalke. Tesnilna oblika centrifugalne črpalke za gnojnico običajno sprejme pomožno kolo in tesnilno tesnilo. Pomožno rotor in tesnilno tesnilo je hidrodinamično tesnilo, ki se opira na tlačno glavo, ki jo ustvari pomožno rotor, da se upre uhajanju tekočine na izhodu iz rotorja. Hkrati je pokrovna plošča tekača opremljena z zadnjim rezilom, vodnim tesnilnim obročem in embalažo, ki preprečuje vstop zraka, zadnja loputa in tesnilni obroč pa se uporabljajo za zmanjšanje tlaka na embalaži. pečat.
Vroče oznake: Izkopavanje črpalke za gnojenje iz peska, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, narejeno na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popusta, cena, cenik, ponudba, najnovejše , Kakovost, Napredno, Najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki