Potopna črpalka za gnojevko bagra bager

Potopna črpalka za gnojevko bagra bager

Hidravlične potopne črpalke za gnojevko serije MSS Dredger so težke, elektro-potopne črpalke za gnojevko, zasnovane za ravnanje s širokim naborom gnojevke in abrazivnih delcev v potopnih aplikacijah v rudarstvu in industriji.

Podrobnosti o izdelku

Proizvajalci potopnih črpalk za gnojevko na Kitajskem inDobavitelji potopnih črpalk za gnojevko na Kitajskem

Predstavitev potopne črpalke za gnojevko Dredger


Hidravlične potopne črpalke za gnojevko serije MSS Dredger so težke, elektro-potopne črpalke za gnojevko, zasnovane za ravnanje s širokim naborom gnojevke in abrazivnih delcev v potopnih aplikacijah v rudarstvu in industriji.

Tovarniška cena za Kitajsko visokokakovostne potopne črpalke za gnojevko bagra, da bi izpolnili zahteve posebnih strank za vsako bolj popolno storitev in stabilno kakovostno blago. Toplo pozdravljamo stranke po vsem svetu, da nas obiščejo z našim večplastnim sodelovanjem in skupaj razvijejo nove trge ter ustvarijo briljantno prihodnost!
Prepričani smo bili, da nam bo s skupnimi poskusi medsebojno poslovanje prineslo obojestransko korist. Lahko bi vam zagotovili dobro kakovost izdelka ali storitve in agresivno vrednost za tovarniško ceno Za visokokakovostno potopno črpalko za gnojevko na Kitajskem, pripravljeni smo sodelovati z dobrimi prijatelji podjetja iz vaše hiše in v tujini ter skupaj narediti odlično dolgoročno.


MSS črpalka za bager za pesek prodaja hidravlična potopna črpalka za gnojevko peska ima robustno konstrukcijo z uporabo najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje in odlično življenjsko dobo. Visokokakovostni elektromotorji vključujejo več zaščitnih funkcij za zaznavanje vdora vode ali previsokih temperatur za izklop črpalke in preprečevanje poškodb.


Dredger Submersible Slurry Pump


Lastnosti potopne črpalke za gnojevko Dredger

• Potopno delo brez vpliva sesalne glave;

• Brez pomočnika vakuumske črpalke, prihranite naložbo;

• Brez hrupa, ohranite tišino delovne postaje

• Z mešalnikom, brez dodatnih naprav za mešanje, več udobja za delovanje;

• Ni treba graditi črpalke.

• Neposredno delajte na površini gnojevke z večjo učinkovitostjo za dostavo gnojevke.


Dredger Submersible Slurry Pump


Potopna črpalka za gnojevko je enostopenjska enostopenjska vertikalna centrifugalna črpalka. Glavne komponente so ohišje črpalke, glavni tekač, mešalni rotor, osnova, palica črpalke, sedež motorja, motor in tako naprej.


Pretočni deli so izdelani iz visoko kromove zlitine, z močno zmogljivostjo in priročno tehnologijo obdelave. Glavni rotor je zaprt rotor. Prenos gnojevke je dober. Potopljeno blatno črpalko lahko uporabljate navpično ali poševno. Ima majhen odtis. Ohišje črpalke je treba zakopati v delovni medij. Je enostaven za zagon in ne zahteva odvajanja vode. Smer vrtenja sledi repu motorja. Poglejte delo v smeri urinega kazalca.


Dredger Submersible Slurry Pump


Če kakršno koli povpraševanje dobrodošlo, nam ga pošljete.


Dredger Submersible Slurry PumpVroče oznake: Potopna črpalka za gnojevko bager, Proizvajalci, Dobavitelji, Veleprodaja, Nakup, Tovarna, Po meri, Na zalogi, V razsutem stanju, Blagovne znamke, Kitajska, Izdelano na Kitajskem, Dobava, Poceni, Popust, Nizka cena, Kupi popust, Cena, Cenik, Ponudba, Najnovejše , Kakovost, napredna, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki