Centrifugalna črpalka za gnojnico

Centrifugalna črpalka za gnojnico

Centrifugalna gnojna črpalka se nanaša na vrsto strojev, ki s pomočjo centrifugalne sile (vrtenje rotorja črpalke) poveča energijo trdnih in tekočih mešanih medijev in pretvori električno energijo v kinetično in potencialno energijo medija. Predvsem se uporablja za: rudarstvo, elektrarne, poglabljanje bager, metalurgijo, kemično industrijo, gradbene materiale in naftno industrijo.

Podrobnosti o izdelku

Centrifugalna črpalka za gnojnico

1: Predstavitev izdelka
Črpalka za gnojevko prenaša mešanico trdnih delcev, ki vsebujejo ostanke in vodo. Toda načeloma je črpalka za gnojnico neke vrste centrifugalna črpalka. Uporablja se predvsem za prevoz gnojevke iz vode za odstranjevanje prahu iz pretvornika, vode za pranje plinov iz peči, neprekinjenega ulivanja motne obtočne vode in jeklene valjane motne obtočne vode v železarnah in jeklarnah.


2. Parameter izdelka (specifikacija)
Pretok črpalke:32-72m3 / uro
Glava črpalke:6-58m
Največja moč:15kw
Velikost pakiranja: 1100 * 610 * 510 mm3:Material za črpalko gnojnice
a) Tekač: visokokromna zlitina ali guma
b) Obloga volta: visokokromna zlitina
c) Gred: 45 # jeklo
d) Rokav gredi: nodularno litje
e) Okvirna plošča: litje
f) Tesnilo embalaže: mehansko tesnilo


4:Tehka črpalka za gnojnico
Centrifugalna črpalka za gnojnico se uporablja za prevoz trdnih in tekočih snovi, ki se lahko široko uporabljajo v oddelkih za metalurgijo, rudnike, premog, elektriko, kemijo in industrijo, hrano, čiščenje odplak in poglabljanje kanalov itd. Te črpalke lahko uporabljamo na industrijskem področju, kot je : Aluminijev oksid, azbest, boksit, biulding izdelki, cement, volfram in šeelit, vodovod in kanalizacija, baker, elektrika, železova ruda, svinec in cink, mineralni pesek, sladkor, kositer, skrilavci, papir in celuloza ter tobak.


5:Informacije morajo vključevati poizvedbo, kot sledi:
1. Pretok črpalke
2. glava črpalke (tlak)
3. Način vožnje: z elektromotorjem ali dizelskim motorjem ali golo gredjo itd
4. Moč in hitrost vrtenja
5. Sesalni dvig za samosesalno črpalko


6. Temperatura tekočine, če jo lahko zagotovite

Po prejemu parametra črpalke vam lahko ponudbo pošljemo v 24 urah.
Vroče oznake: Centrifugalna črpalka za gnojnico, proizvajalci, dobavitelji, trgovina na debelo, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popusta, cena, cenik, ponudba, najnovejše, Kakovost, napredno, najnovejše prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki