Centrifugalna črpalka za pesek strgače z mešalnikom

Centrifugalna črpalka za pesek strgače z mešalnikom

Centrifugalna peskovna črpalka z mešalnikom. Potopne črpalke za pesek se uporabljajo po vsem svetu v vseh vrstah industrij, vključno z majhnimi projekti za pridobivanje peska za predelavo ali dobavo peska. Industrija nafte, plina in kablov za posebno uporabo pri kopanju jarkov na morskem dnu, odstranjevanju tal, odstranjevanju/namestitvi pilotov morskega dna.

Podrobnosti o izdelku

Kitajska visokokakovostna centrifugalna črpalka za pesek iz strgače s proizvajalci in dobavitelji mešalnikov


Na voljo imamo različne modele, primerne tako za globoko in plitko vodo, vključno z možnostjo »izven vode« ali polovično potopljeno. Namestitev je lahko v različnih aplikacijah, kot so barža z žerjavom na morju, daljinsko vodena podvodna vozila, pontoni za plitko vodo, neposredna montaža na bager in oskrba s hidravličnim pogonom. Ali pa preprosto nameščen z obalnim žerjavom za projekte ob obali, ozke reke, vzdrževanje pristanišč, jezove rezervoarjev.

Konkurenčna cena za kitajsko centrifugalno črpalko za pesek strgača z mešalnikom lahko zadovoljimo različne potrebe strank doma in v tujini. Pozdravljamo nove in stare stranke, da se posvetujejo in se pogajajo z nami. Vaše zadovoljstvo je naša motivacija! Naj skupaj napišemo briljantno novo poglavje!
Naše podjetje se osredotoča na strategijo blagovne znamke. Zadovoljstvo strank je naše najboljše oglaševanje. Dobavljamo tudi storitve OEM za konkurenčno ceno za kitajsko centrifugalno peščeno črpalko z mešalnikom. Potrudili se bomo, da bomo izpolnili vaše zahteve in se iskreno veselimo razvoja vzajemno koristnega poslovnega odnosa z vami!

Model: SS150-22-22
Pretok: 150m3/h
Glava: 22m
Moč: 22kw
Hitrost: 980 vrt / min
Največja granularnost prekinjenega prehoda: 32 mm


 Centrifugal Dredge Sand Pump With Agitator

Centrifugal Dredge Sand Pump With Agitator

Centrifugal Dredge Sand Pump With Agitator


Prednosti hidravlične potopne črpalke za prenos trdne gnojevke, odporne proti obrabi1) Visoka produktivnost – Naše črpalke so zasnovane za črpanje tekočin, ki vsebujejo visok odstotek trdnih snovi (maksimalna utežna koncentracija pepela lahko doseže 45 % in največja utežna koncentracija žlindre lahko doseže 60 %).

2) Tako dolga življenjska doba - Vsi obrabni deli mešalne črpalke so izdelani iz materialov, odpornih proti obrabi - trde kromove zlitine, zato imajo črpalke boljšo stabilnost in daljšo življenjsko dobo.

3) Različne zaščite - Motor uporablja različne zaščite, kot so zaščita pred pregrevanjem, projekcija zaznavanja dovoda vode, in se lahko varno uporablja dolgo časa v zahtevnih delovnih pogojih.

4) Mehansko tesnilo - Edinstvena mehanska tesnilna naprava lahko prepreči elektromotor pred visokotlačno vodo in nečistočami, s čimer je mogoče zagotoviti visoko sesalno učinkovitost.Značilnosti hidravlične črpalke za gnojevko

1) Vsi obrabni deli so izdelani iz materialov, odpornih proti obrabi - kromove zlitine, zato imajo črpalke boljšo stabilnost in daljšo življenjsko dobo.

2) Edinstvena mehanska tesnilna naprava lahko prepreči elektromotor pred visokotlačno vodo in nečistočami, s čimer je mogoče zagotoviti visoko sesalno učinkovitost.

3) Enostavna namestitev, upravljanje in prihranek stroškov, saj ni potrebna nobena dodatna vakuumska črpalka ali črpalka.

4) Poleg glavnega rotorja je opremljen še par mešalnih rotorjev, ki pomagajo pri razbijanju in mešanju blata.

5) Med celotnim procesom uporabe in vzdrževanja je zagotovljena profesionalna tehnološka podpora

Centrifugal Dredge Sand Pump With Agitator

Centrifugal Dredge Sand Pump With Agitator

potrdilo
 
Dobrodošli v stiku z nami
Whatsapp: +86 188 3028 9136
Elektronski naslov: norky@deponpump.cn


 Centrifugal Dredge Sand Pump With Agitator


Vroče oznake: Centrifugalna peskovna črpalka z mešalnikom, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, cena, cenik, ponudba , najnovejše, kakovostno, napredno, najnovejšo prodajo

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki