AH, AHR warman črpalka za gnojevko in rezervni deli na Kitajskem

AH, AHR warman črpalka za gnojevko in rezervni deli na Kitajskem

DEPUMP TECHNOLOGY je profesionalni proizvajalec črpalk za gnojevko in je predvsem za proizvodnjo in prodajo različnih črpalk za gnojevko, črpalk za gnojevko, AH, AHR warman črpalke za gnojevko in rezervnih delov na Kitajskem, črpalk za pesek in drugih, medtem pa so na voljo tudi OEM Warman črpalke in deli od nas. DEPUMP, ki se nahaja v provinci Hebei, z dolgoletnimi projektnimi izkušnjami, si je pridobil dober ugled doma in v tujini, saj je prvovrstno ekipno osebje zaračunalo raziskave in razvoj, proizvodnjo, tehnologijo in poprodajne storitve. Naši izdelki se pogosto uporabljajo v rudarstvu, metalurgiji, pranju premoga, elektrarnah, varstvu okolja in drugih industrijah v več kot 100 državah in regijah po vsem svetu.

Podrobnosti o izdelku

River Dredging Submersible Slurry Pump


Okvirne plošče za tip AH, črpalko za gnojevko AHR warman in rezervne dele na Kitajskem imajo zamenljive kovinske obloge, odporne proti obrabi. Rotorji so izdelani iz kovine, odporne proti obrabi. Plošča okvirja in rotor za MAH črpalko sta primerna samo iz trde kovine.

Ležajni sklop uporablja cilindrično strukturo, ki zlahka prilagaja prostor med rotorjem in sprednjo oblogo, pri popravilu pa se popolnoma odstrani. Sklop ležajev uporablja mazanje z mastjo.

Tesnilo gredi bi lahko uporabljalo tesnilo tesnila, tesnilo iztiska in mehansko tesnilo. Izpustno vejo je mogoče na zahtevo postaviti v intervalih 45 stopinj in jo usmeriti v poljubnih osem položajev, ki ustrezajo instalacijam in aplikacijam.

Tu so vrste pogonov, kot so pogon s klinastim jermenom, pogon reduktorja, pogon sklopke s tekočino in pogonske naprave za pretvorbo frekvence.

Široka zmogljivost, dober NPSH in visoka učinkovitost. Črpalko tega tipa je mogoče namestiti v večstopenjskih serijah, da se zagotovi dobava na dolge razdalje.

Krivulja zmogljivosti


River Dredging Submersible Slurry Pump

River Dredging Submersible Slurry Pump


Predprodajna tehnična izbira je pogoj za zagotavljanje stabilne in visoko učinkovite opreme. DEPUMP je ustanovil posebno tehnično ekipo, ki vsaki stranki pomaga izbrati najprimernejši izdelek glede na konkretne delovne parametre. Vsaka črpalka mora pred dobavo prestati preizkus delovanja. Tovarna ima vodilni sistem dinamičnega testiranja centrifugalne črpalke na svetu, ki zagotavlja standarde zmogljivosti črpalk;

Poprodajne storitve temeljijo na globalni distribucijski strategiji. Naši zastopniki in partnerji prihajajo iz Severne Amerike, Latinske Amerike, Evrope, jugovzhodne Azije, Afrike ter drugih držav in regij, kar je pomembno jamstvo DEPUMP-a za zagotavljanje zmogljivih poprodajnih storitev. Poleg tega bomo redno spremljali naše dolgoletne uporabnike, da bi zagotovili usposabljanje o uporabi metod in izmenjali ustrezne izkušnje, da bodo naše stranke lahko brez težav uporabljale izdelke.

Izdelujemo črpalke, ne samo črpalke!
Dobrodošli, kontaktirajte nas:Vroče oznake: AH, AHR warman črpalka za gnojevko in rezervni deli na Kitajskem, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, cena , cenik, ponudba, najnovejše, kakovostno, napredno, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki