8-palčne črpalke za sesanje peska za izkopavanje peska

8-palčne črpalke za sesanje peska za izkopavanje peska

8-palčne črpalke za sesanje peska za izkopavanje peska. Potopna črpalka za gnojevko se uporablja predvsem za transport gnojevke, ki vsebuje abrazivne delce, kot sta pesek in gramoz, brez eksplozije in jalovine. Uporablja se predvsem v rudarstvu, elektroenergetiki, kemični industriji, varstvu okolja, poglabljanju rek, črpanju peska, komunalnem inženiringu in drugih industrijah.

Podrobnosti o izdelku

Kitajske 8-palčne črpalke za sesanje peska za izkopavanje peska za izkopavanje peska

Značilnosti izdelka črpalk za sesanje peska za izkopavanje peska iz posode bager:

Depump potopna črpalka za gnojevko se uporablja predvsem za transport gnojevke, ki vsebuje abrazivne delce, kot so pesek in gramoz, brez eksplozije in jalovine. Uporablja se predvsem v rudarstvu, elektroenergetiki, kemični industriji, varstvu okolja, poglabljanju rek, črpanju peska, komunalnem inženiringu in drugih industrijah. Potopna črpalka za gnojevko Depump ima prednosti priročne namestitve in premikanja, visoke učinkovitosti črpanja gnojevke in dolgoročnega varnega delovanja v težkih delovnih pogojih.

Tovarna neposredno na Kitajskem Visokokakovostne 8-palčne črpalke za sesanje peska za izkopavanje peska z bagerjem, sprejeli smo tehniko in upravljanje sistema kakovosti, ki temelji na "usmerjenosti na stranke, ugled najprej, vzajemna korist, razvoj s skupnimi prizadevanji", dobrodošli prijatelji za komunikacijo in sodelovanje po vsem svetu.
Prevzamemo polno dolžnost, da zadovoljimo vse zahteve naših kupcev; pridobivamo nenehen napredek s spodbujanjem napredka naših strank; rastejo kot končni stalni sodelujoči partner strank in maksimizirajo interese kupcev za tovarno neposredno Kitajska Visokokakovostne 8-palčne črpalke za sesanje peska za izglabljanje peska za bagre, dobrodošli kakršno koli povpraševanje v našem podjetju. Z veseljem bomo z vami vzpostavili prijetne poslovne interakcije!


General

Model: SS500-45-132
Model: pomen
SS: Potopna črpalka za gnojevko
500: zmogljivost (m3/h)
45: glava (m)
132: moč (kw)

Delovni pogoji

Napetost: 380/400/415/440/460/480/1140/6000
3-fazna elektrika
50Hz/60Hz
Temperatura: Maks. 60℃
PH vrednost: 2-10
Srednja specifična teža: 1300 kg/m³
Srednja: srednja primerna za močne abrazivne trdne delce in rahlo korozivno blato odplak
Velikost trdne snovi: premer trdnih snovi v mediju ne sme biti večji od 80 % najmanjše rezervirane velikosti črpalke
Vrsta zaščite:

1 zaščita pred preobremenitvijo motorja

2 zaščita motorja pred pregrevanjem

3 zaščita dovoda vode v oljno komoro

4 Zaščita pred puščanjem motorja

5 plavajoče stikalo


8 inch Sand Suction Dredge Pumps for Dredger Vessel Sand Dredging
 
Opis strukture
1. Propeler telesa črpalke: rotor telesa črpalke je izdelan iz materiala z visoko kromom, odpornega proti obrabi, z dobro pretokovno zmogljivostjo, visoko učinkovitostjo, ravno krivuljo moči, ni enostavno za preobremenitev, natančno ravnotežje rotorja, majhnimi vibracijami in stabilnim delovanjem

2. Mešalni rotor: mešalni propeler se nahaja na dnu telesa črpalke, ki lahko meša usedline in blato na dnu v turbulenco ter nato ekstrahira in odvaja, tako da integrira potapljanje, mešanje, pihanje in črpanje peska, s visoka učinkovitost absorpcije peska in temeljitejše odstranjevanje.
 8 inch Sand Suction Dredge Pumps for Dredger Vessel Sand Dredging
3. Navitje motorja: posebej zasnovan potopni motor uporablja visokokakovostno mednarodno standardno žico iz čistega bakra. Pod notranjim uporom ima očiten učinek varčevanja z energijo, zlato pištolo, visoko učinkovitost, stopnjo zaščite IP68 in stopnjo izolacije F, tako da ima motor dober izolacijski učinek in odličen učinek hlajenja.

4. Hlajenje motorja: motor se segreje in odvaja toploto skozi ohišje. Dokler medij potopi ohišje statorja, lahko varno deluje. Več kot je potopitev, ugodnejše je hlajenje motorja. Ohišje motorja je izdelano iz litega železa, največja potopljena globina pa je 30m( Posebne parametre je mogoče prilagoditi)

5. Mehansko tesnilo: gred motorja sprejme dve neodvisni mehanski tesnili v seriji, z dvema zanesljivima tesnilnima linijama. Prvič, v mediju v črpalki mehansko tesnilo samodejno uravnoteži tlak. S povečanjem srednjega tlaka na tesnilni površini lahko učinkovito prepreči vstop vode v oljno komoro. Druga linija je v oljni komori, da prepreči vstop olja v motor. Če prva obrambna linija odpove, lahko druga obrambna linija še vedno učinkovito prepreči vstop vode/olja v motor. Depump uporablja profesionalno prilagojeno mehansko tesnilo, ki lahko ob normalni uporabi deluje več kot 8000 ur brez napak.

6. Ležaj: spodnji dvoredni kotni ležaj ima močno nosilnost in tvori zanesljivo oporo za gred vodne črpalke motorja z zgornjim krogličnim ležajem, ki ima veliko nosilno trdnost za radialne, aksialne in druge sile, ki jih povzroča potop. črpalka žlindre med delovanjem, da se zagotovi nemoteno delovanje enote in podaljša življenjska doba motorja.

7. kabel: Kabel, ki ni odporen proti koroziji, mehka gumijasta ovojnica proti staranju, odsek jedra kabla glede na temperaturo 40 stopinj in moč motorja pri polni obremenitvi.

8. Ohišje motorja: ohišje, zgornji končni pokrov, uvodnica itd. tvorijo ohišje motorja. Butilni O-obroč je nameščen med vsemi deli, da tvori zanesljivo statično tesnilo. Vsak komplet bo pred odhodom iz tovarne podvržen strogemu hidrostatičnemu preizkusu, da se zagotovi, da ne pušča.
Največja globina potopitve litega železa je 30 m, litega jekla pa 150-200 m.


8 inch Sand Suction Dredge Pumps for Dredger Vessel Sand Dredging

potrdilo 8 inch Sand Suction Dredge Pumps for Dredger Vessel Sand Dredging


Dobrodošli v stiku z nami
Whatsapp: +86 18132711119
Elektronski naslov: info@deponpump.cn8 inch Sand Suction Dredge Pumps for Dredger Vessel Sand Dredging

Vroče oznake: 8-palčne črpalke za sesanje peska za poglabljanje peska, proizvajalci, dobavitelji, veleprodaja, nakup, tovarna, po meri, na zalogi, v razsutem stanju, blagovne znamke, Kitajska, izdelano na Kitajskem, dobava, poceni, popust, nizka cena, nakup popust, cena , cenik, ponudba, najnovejše, kakovostno, napredno, najnovejša prodaja

Pošljite povpraševanje

Podobni izdelki